Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plenul Camerei Deputatilor decide azi daca ii ridica imunitatea lui Theodor Nicolescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plenul Camerei Deputatilor decide azi daca ii ridica imunitatea lui Theodor Nicolescu

Camera Deputatilor este asteptata sa se pronunte, astazi, asupra solicitarii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Nicolescu. continuă pe Ziarul Bursa

Plenul Camerei Deputatilor a respins proiectul de modificare a Regulamentului forului

Plenul Camerei Deputatilor a respins, astazi, modificarea regulamentului propriu, care stabilea ca revocarea presedintelui Camerei se face la propunerea liderului de grup din care face parte, iar cererea de arestare preventiva, retinere trebuie sa fie motivata in fapt si in drept.

Cererea de retinere si arestare preventiva a lui Theodor Nicolescu va fi discutata miercuri in plenul Camerei Deputatilor

Solicitarea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Nicolescu va fi discutata in plenul Camerei Deputatilor miercuri, de la ora 15. 30, a anuntat luni deputatul Niculae.

Noul regulament al Camerei Deputatilor provoaca SCANDAL in Parlament

Noul regulament al Camerei Deputatilor provoaca scandal in Parlament. Miza este posibilitatea de schimbare mai usoara a presedintelui Camerei Deputatilor, dar si modul in care vor fi abordate cererile de.

Gorghiu: PNL va contesta la CCR modificarile la Regulamentul Camerei Deputatilor

PNL se opune categoric oricaror modificari ale Regulamentului Camerei Deputatilor prin care se ingreuneaza procedurile de avizare a cererilor justitiei, a anuntat astazi copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca liberalii vor contesta acest nou proiect de regulament la Curtea Constitutionala.

Deputatul liberal Theodor Nicolescu afla daca poate fi retinut si arestat

Deputatul liberal Theodor Nicolescu afla miercuri daca poate fi retinut si arestat, informeaza B1 TV. Plenul Camerei Deputatilor ia o decizie in privinta cererii DNA. Anchetatorii l-au luat in vizor pe deputat.

Darius Valcov afla azi daca va fi arestat. Colegii din Senat vor vota cererea de arestare a DNA

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla astazi daca va fi arestat. Colegii sai din Senat vor vota cererea de arestare a DNA emisa pe numele lui Valcov. in Comisia Juridica senatorii au dat 5 voturi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )