Libnet.ro
UNICEF

10:30

Politist constantean trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Politist constantean trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Procurorii DNA Constanta au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv a lui Laurentiu Marin Dobre, fost subcomisar de politie judiciara din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Politiei Judetene Constanta, acuzat de luare de mita. continuă pe Adevărul

Fost ofiter de la IPJ Timis, trimis in judecata pentru luare de mita intr-un nou dosar

Un fost ofiter din cadrul IPJ Timis, condamnat definitiv pentru luare de mita, a fost trimis in judecata intr-un al doilea dosar pentru aceeasi infractiune, dupa ce a pretins si primit de la o persoana suma de.

DNA a trimis in judecata un ofiter de politie pentru luare de mita si trafic de influenta

Ofiterul de politie Armando Iulian Turai a fost trimis in judecata de procurorii DNA Timisoara pentru infractiuni de luare de mita si trafic de influenta. La data comiterii faptelor, acesta avea gradul.

Directori din Primaria Sectorului 1, retinuti pentru luare de mita

Doi directori din Primaria Sectorului 1 au fost retinuti ieri de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti, sub acuzatia ca au cerut si primit mita de la oameni de afaceri.

Politist local din Galati, reclamat pentru agresiune sexuala de un tanar de 19 ani

Un politist local din Galati, in varsta de 47 ani, a fost reclamat pentru agresiune sexuala de catre un tanar de 19 ani, care si-a retras ulterior plangerea, Parchetul de pe langa Judecatoria Galati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )