Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fost ofiter de la IPJ Timis, trimis in judecata pentru luare de mita intr-un nou dosar

Antena3 Antena3,
Fost ofiter de la IPJ Timis, trimis in judecata pentru luare de mita intr-un nou dosar

Un fost ofiter din cadrul IPJ Timis, condamnat definitiv pentru luare de mita, a fost trimis in judecata intr-un al doilea dosar pentru aceeasi infractiune, dupa ce a pretins si primit de la o persoana suma de. continuă pe Antena3

Fost adjunct Hidroelectrica Arges, trimis in judecata, alaturi de mama sa

Octavian Oprea, fost adjunct al sucursalei Hidroelectrica Arges, a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a luat mita 164. 000 lei pentru favorizarea unei firme in obtinerea unor contracte de lucrari de mentenanta, bani din care si-a cumparat o masina de lux, pe care a trecut-o pe numele mamei sale.

Politist constantean trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Procurorii DNA Constanta au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv a lui Laurentiu Marin Dobre, fost subcomisar de politie judiciara din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Politiei Judetene Constanta, acuzat de luare de mita.

Fost director tehnic la Hidroelectrica Curtea de Arges, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, luare de mita si fals intelectual

Octavian Florian Oprea, fost director la Hidrocentrale Curtea de Arges a fost trimis in judecata de procurorii DNA Pitesti in stare de arest preventiv pentru abuz in serviciu, luare de mita si fals.

Roman extradat din Elvetia, trimis in judecata pentru complicitate la santaj si tentativa de omor

George Chelu, un tanar in varsta de 25 de ani, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de complicitate la santaj si tentativa de omor dupa ce, in urma cu sase ani, i-ar fi sprijinit pe trei barbati care l-au amenintat cu taierea si moartea pe un alt baiat. Pe 31 iulie, Chelu a fost extradat din Elvetia.

Afaceristul Mitica Calin, trimis in judecata pentru devalizarea CFR Cluj

Omul de afaceri Calin Mitica a fost trimis in judecata, vineri, sub control judiciar, in dosarul de coruptie la CFR Calatori Cluj, informeaza un comunicat remis de DNA.

Omul de afaceri Calin Mitica, trimis in judecata pentru coruptie

Unsprezece persoane, printre care omul de afaceri Calin Mitica,care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, si fosti directori din CFR, au fost trimise in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, pentru fapte de coruptie, dosarul fiind transmis Tribunalului Cluj.

Cluj: Omul de afaceri Calin Mitica a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte zece persoane, fosti directori CFR

Omul de afaceri Calin Mitica, care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, alaturi de alte zece persoane printre care fosti directori din CFR, a fost.

DNA a trimis in judecata un ofiter de politie pentru luare de mita si trafic de influenta

Ofiterul de politie Armando Iulian Turai a fost trimis in judecata de procurorii DNA Timisoara pentru infractiuni de luare de mita si trafic de influenta. La data comiterii faptelor, acesta avea gradul.

Politistul care s-a aruncat in mare de frica DNA, trimis in judecata

Laurentiu Marin Dobre, politistul din Constanta care in luna iulie s-a aruncat in mare pentru a scapa de procurorii DNA, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, informeaza Mediafax.

Directori din Primaria Sectorului 1, retinuti pentru luare de mita

Doi directori din Primaria Sectorului 1 au fost retinuti ieri de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti, sub acuzatia ca au cerut si primit mita de la oameni de afaceri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )