Libnet.ro
UNICEF

12:30

Afaceristul Mitica Calin, trimis in judecata pentru devalizarea CFR Cluj

România Liberă România Liberă,
Afaceristul Mitica Calin, trimis in judecata pentru devalizarea CFR Cluj

Omul de afaceri Calin Mitica a fost trimis in judecata, vineri, sub control judiciar, in dosarul de coruptie la CFR Calatori Cluj, informeaza un comunicat remis de DNA. continuă pe România Liberă

Cluj: Omul de afaceri Calin Mitica a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte zece persoane, fosti directori CFR

Omul de afaceri Calin Mitica, care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, alaturi de alte zece persoane printre care fosti directori din CFR, a fost.

Deputatul Dan Bordeianu, trimis in judecata pentru ABUZ in serviciu. Prejudiciul se ridica la patru milioane de lei

Deputatul Dan Bordeianu a fost trimis in judecata, de DNA, dupa ce societatea pe care o controla s-a angajat sa execute o serie de lucrari pentru alimentarea cu apa in Deleni, judetul Vaslui, care nu au mai fost finalizate sau au fost neconforme, cauzand un prejudiciu de patru milioane de lei.

Gheorghe Bunea Stancu a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, joi, pe Gheorghe Bunea Stancu, presedinte al Consiliului Judetean Braila la data faptelor, pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau.

Bunea Stancu, trimis in judecata pentru ABUZ in serviciu

Fostul sef al CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, in dosarul privind finantarea ilegala a unor cluburi sportive.

Fost sef adjunct al IPJ Satu Mare, trimis in judecata pentru MITA

Fostul inspector sef adjunct al IPJ Satu Mare,Taut Ioan Liviu, a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de cinci infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat al DNA.

Fost adjunct IPJ Satu Mare, trimis in judecata pentru ajutarea unui om de afaceri intr-un dosar penal

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Taut Ioan Liviu, fost inspector sef adjunct al IPJ Satu Mare, and Saitos Ioan, fost ofiter de politie si Tarr Atilla Csongor, administrator al unei societati comerciale, intr-un dosar privind infractiuni de dare si luare de mitp, favorizarea faptuitorului si spalare de bani.

Sebastian Ghita, audiat de magistratii Curtii Supreme in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani

Sebastian Ghita s-a prezentat, marti, la Curtea Suprema pentru a da declaratii in fata magistratilor in dosarul in care a fost trimis in judecata, alaturi de fostul primar al municipiului Ploiesti. El este acuzat dedare de mita si spalare de bani.

Omul de afaceri Calin Mitica si fosti directori din CFR, trimisi in judecata pentru coruptie

Unsprezece persoane, intre care omul de afaceri Calin Mitica, care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, si fosti directori din CFR, au fost trimise in judecata de DNA, pentru fapte de.

Deputatul din Vaslui condamnat pentru viol, trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata

Dan Bordeianu, deputatul de Vaslui care a ajuns in Parlamentul Romaniei avand o condamnare definitiva pentru viol, fapta comisa in 1985, a fost trimis in judecata de procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Soferul baut care a spulberat o femeie insarcinata pe o trecere de pietoni din Cristian a fost trimis in judecata

Liviu Gheorghe Neculicioiu este acuzat de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare a fatului. Barbatul de 44 de ani a fost trimis in judecata pentru accidentul produs in luna mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )