Libnet.ro
UNICEF

09:30

Politisti olandezi si australieni se afla in drum catre locul prabusirii zborului MH17

B1 B1,
Politisti olandezi si australieni se afla in drum catre locul prabusirii zborului MH17

O echipa de politisti olandezi si australieni se afla luni in drum catre locul unde s-a prabusit avionul malaysian care efectua zborul MH17, relateaza AFP. Echipa a plecat de la Donetk, capitala regiunii,. continuă pe B1

Expertii olandezi si australieni care mergeau la locul prabusirii avionului malaysian, intorsi din drum de explozii

Expertii medico-legali si politistii veniti din Olanda si Australia pentru a merge la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei s-au intors din drum din motive de securitate, din cauza unor explozii care s-au auzit in apropiere,.

Ucraina: Expertii internationali isi anuleaza deplasarea la locul prabusirii avionului malaysian, din cauza violentelor

Politistii neinarmati olandezi si australieni prezenti in estul Ucrainei si-au anulat duminica deplasarea la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines, din cauza confruntarilor intre rebelii prorusi si trupele ucrainene care au lc in zona, a indicat un responsabil al misiunii OSCE la fata locului, citat de Reuters.

Ucraina: Tiruri de artilerie in apropiere de locul prabusirii zborului MH17. Expertii internationali isi anuleaza deplasarea in zona/ Kievul acuza rebelii ca nu permit accesul

Tiruri de artilerie au fost auzite, duminica, la circa un kilometru distanta de locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei, o zona aflata sub controlul separatistilor pro-rusi, a relatat un fotoreporter AFP. UPDATE: Kievul acuza rebelii ca nu permit accesul la locul prabusirii avionului.

Zborul MH17. Premierul olandez Mark Rutte sustine ca o misiune militara internationala la locul prabusirii avionului nu este realista

Premierul olandez Mark Rutte a declarat, duminica, la Haga, ca o misiune militara internationalain estul ucrainei, la locul prabusirii avionului nu este realista, informeaza Mediafax.

Ucraina: Confruntari armate in apropiere de locul prabusirii zborului MH17. Expertii internationali isi anuleaza deplasarea in zona

Tiruri de artilerie au fost auzite, duminica, la circa un kilometru distanta de locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei, o zona aflata sub controlul separatistilor pro-rusi, a relatat un fotoreporter AFP.

Premierul olandez: O misiune militara internationala la locul prabusirii MH17 nu este realista

Premierul olandez Mark Rutte a apreciat duminica, in cadrul unei conferinte de presa de la Haga, ca trimiterea unei misiuni militare internationale in Ucraina, pentru a securiza locul tragediei aviatice a zborului MH17, nu este in acest moment realista, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )