Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta: 25% in plus la salariile din Sanatate, de la 1 octombrie. Nu vreau discrepante intre Sanatate si Educatie

Antena3 Antena3,
Ponta: 25% in plus la salariile din Sanatate, de la 1 octombrie. Nu vreau discrepante intre Sanatate si Educatie

16 - Majorarea salariilor cu 25 % pentru tot personalul din sistemul sanitar a fost aprobata prin Ordonanta de Urgenta in sedinta de Guvern de astazi. Premierul Victor Ponta a promis ca va gasi. continuă pe Antena3

Majorarea cu 25 % a salariilor din sanatate, discutata miercuri in sedinta de Guvern

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand.

Guvernul urmeaza sa discute azi OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, este programata sa fie discutata in sedinta Guvernului de azi, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Guvernul discuta, astazi, OUG privind majorarea salariilor din sanatate

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de astazi, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii, Nicu Banicioiu, sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Guvernul A DECIS cresterea TUTUROR SALARIILOR din Sanatate cu 25%

Premierul Ponta anunta saptamana trecuta ca pentru sedinta de Guvern din 26 august vor fi pregatite atat o ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor angajatilor din sistemul sanitar, cat si un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor.

Guvernul discuta, miercuri, OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%, din octombrie

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii, Nicu Banicioiu, sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Salariile din educatie, negociate din nou in Guvern in septembrie. Lider de sindicat: Ministerul Educatiei si cel al Sanatatii vor avea traiectorii comune (VIDEO)

Liderii de sindicat din Educatie au precizat luni, in urma intalnirii pe care au avut-o la Guvern, ca nu s-a stabilit nimic in urma negocierilor, urmand sa mai aiba loc o negociere pe 14-15 septembrie. A fost o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )