Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ponta: Cei care vor avea dreptul sa cumpere terenuri in Romania sunt cetatenii UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Cei care vor avea dreptul sa cumpere terenuri in Romania sunt cetatenii UE

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului agriculturii, Daniel Constantin, sa comunice faptul ca doar cetatenii Uniunii Europene vor avea dreptul sa cumpere terenuri in tara noastra de la 1 ianuarie 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Cei care vor avea dreptul de la 1 ianuarie sa cumpere terenuri sunt cetatenii UE. Cetatenii arabi si chinezi nu sunt membri UE

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului agriculturii, Daniel Constantin, sa comunice faptul ca doar cetatenii Uniunii Europene vor avea dreptul sa cumpere terenuri in Romania de la 1 ianuarie 2014. Comunicati adversarilor politici ca cetatenii arabi si cetatenii chinezi nu sunt membri ai Uniunii Europene. Am vazut ca vor sa apere terenul Romaniei de chinezi si arabi, nu sunt cetateni ai Europei. De la 1 ianuarie, cei care au dreptul conform acordului semnat de Romania sa cumpere terenuri sunt cetatenii Uniunii Europene, a precizat Victor Ponta.

Cetatenii straini vor putea cumpara liber terenuri.

Statul elimina restrictiile impuse in prezent cetatenilor straini care vor sa cumpere terenuri agricole, dupa 1 ianuarie, inclusiv obligatia de a avea experienta in agricultura, dar pastreaza prevederea privind dreptul de preemptiune al cetatenilor romani, potrivit unui proiect de lege, informeaza Mediafax. Guvernul renuntase recent la intentia de a limita la 100 de hectare suprafata de teren agricol pe care o poate detine o persoana fizica, cetatean roman sau din alt stat UE, dar mentinuse .

Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana/ Ilie Sarbu: Cei ce au dat semnaturi in dosarul Rosia nu vor avea sarbatori linistite/ Raportul a fost trimis la Parchetul General

Senatul a respins marti proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, in forma trimisa de Guvern. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a declarat, marti, in cadrul dezbaterilor privind Rosia Montana, ca toti cei implicati si care au dat semnaturi in acest dosar nu vor avea sarbatori linistite, raportul comisiei parlamentare fiind deja trimis la Parchetul General, transmite Mediafax.

Lucian Ionescu: Cei care au de primit trebuie sa inteleaga ca nu asa se vor razbuna pe ...

Situatia clubului de fotbal Rapid Bucuresti se va decide in cursul acestei zile, dupa ce va avea loc Adunarea Creditorilor in urma careia oficialii clubului spera sa ajunga la un consens cu cei care au de primit sume mari de bani. Directorul de imagine al giulestenilor, Lucian Ionescu a declarat ca situatia in acest moment este destul de tensionanta, insa exista semnale ca pana la urma totul se va termina cu happy-end. Si eu am rolul de aduce la Pro Rapid niste semnaturi si .

Cei mai buni fotbalisti care vor lipsi de la Mondiale: Ibrahimovic si Bale.

Romania nu va merge nici acum la Mondial, iar peste patru ani se vor implini 20 de ani de la ultimul turneul final! Avem companie selecta, iar echipe precum Austria, Turcia, Danemarca, Serbia, Cehia si Tara Galilor vor sta si ele alaturi de noi pe fotolii, ultimele trei nici macar nu au prins locul doi in grupele preliminare. Printre fotbalisti se numara Zlatan Ibrahimovic, Gareth Bale sau Davis Alaba. Cum ar arata cea mai buna echipa a fotbalistilor care vor lipsi de la Rio: Petr Cech - .

Bugetul UE 2014-2020/ Leonard Orban: Atat sumele disponibile cat si noile proceduri sunt elemente pozitive, care vor ajuta Romania. Trei detalii esentiale

Aprobarea bugetului multianual 2014-2020 la Bruxelles va fi urmata de o perioada negocieri cu statele membre, pe documentele care vor stabili efectiv cum vor fi alocate fondurile. Ma astept ca primele sesiuni de cereri de proiecte sa nu fie mai devreme de jumatatea anului viitor, a declarat pentru EurActiv. ro Leonard Orban, fost Comisar European. Acesta a mai subliniat ca suma totala de aproape 40 miliarde euro va aduce o contributie importanta la modernizarea Romaniei, de aceea este crucial ca proiectele sa fie pregatite din timp. Cateva detalii esentiale care arata schimbarile pozitive incluse in regulamentele proaspat adoptate de Parlamentul European.

Deputatul Mihai Sturzu, invitat permanent al TVR, unul dintre cei care pot impune seful ...

Presedintele organizatiei de tineret a PSD, Mihai Sturzu, apare ca invitat permanent intr-o emisiune difuzata saptamanal de TVR 2, desi este, in acelasi timp, membru al comisiei de cultura din Camera Deputatilor care, printre altele, poate demite conducerea televiziunii publice. Politicianul, care face parte si din trupa de muzica Hi-Q, recunoaste ca nici nu s-a gandit ca ar putea fi in mijlocul unui conflict de interese. TVR plateste 140. 000 de euro pentru emisiunea In tara .

Conflict. Deputatul Mihai Sturzu, invitat permanent la TVR, unul dintre cei care pot impune ...

Presedintele organizatiei de tineret a PSD, Mihai Sturzu, apare ca invitat permanent intr-o emisiune difuzata saptamanal de TVR 2, desi este membru al comisiei de cultura din Camera Deputatilor, comisie care poate demite conducerea televiziunii publice. Politicianul recunoaste ca nici nu s-a gandit ca ar putea fi in mijlocul unui conflict de interese. TVR plateste 140. 000 de euro pentru emisiunea In tara minunilor, ai caror prezentatori sunt doi dintre membrii trupei Hi-Q. Deputatul .

Liviu Dragnea: Cetatenii din Pungesti si cei care ii ajuta pun presiune pe 20 de milioane de romani

Ministrul Liviu Dragnea a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de ProTV, intr-o discutie despre gazele de sist, ca 200 de oameni din Pungesti, care sunt mintiti de preotul din sat sau de ONG-uri din Vaslui, incearca sa blocheze accesul a 20 de milioane de romani la dezvoltare.

Traian Basescu: ii compatimesc pe politicienii care vor sa faca o comisie pe cazul Calarasi. Se razbuna pe munca

Presedintele Basescu spune ca ii compatimeste pe politicienii care doresc sa instituie o comisie parlamentara care sa ancheteze achizitionarea unui teren din judetul Calarasi de fiica sa, Ioana. Ma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )