Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ponta: Compania rusa TISE ramane interesata de Oltchim

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Compania rusa TISE ramane interesata de Oltchim

Compania rusa TISE ramane interesata de Oltchim Ramnicu Valcea OLT), desi s-a retras in ultimul moment din licitatia pentru preluarea combinatului, si ar putea asigura functionarea Oltchim in viitor, a declarat, luni, premierul Victor Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Compania rusa TISE ramane interesata de Oltchim

In ciuda faptului ca s-a retras in ultimul moment din licitatia pentru preluarea Oltchim Ramnicu Valcea, compania rusa TISE este in continuare interesata de preluarea combinatului, sustine premierul Victor.

Ministrul Economiei Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE este interesata de preluarea Oltchim ...

Ministrul Economiei Economiei, PNL-istul Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, este extrem de intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, titreaza mediafax. Este vorba despre compania TISE, din Rusia, care a trimis o scrisoare neangajata in primavara acestui an. A urmat apoi perioada de vara si am primit din nou o scrisoare prin care au zis ca .

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea si e interesata in continuare. Ponta: Avem o varianta de rezerva

Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, relateaza Mediafax.

Chitoiu: Compania rusa TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim

Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de.

Daniel Chitoiu: O companie rusa s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE din Rusia este interesata de preluarea actiunilor combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, scrie Mediafax. Daniel Chitoiu a spus.

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au decis ca incepand de miercuri sa reia protestele, spunand ca nu mai au sperante in conditiile in care activitatea combinatului este oprita iar ei nu si-au primit salariile pe luna august, anunta Mediafax.

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au anuntat ca de miercuri vor relua protestele

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au anuntat ca incepand de miercuri vor relua protestele, intrucat productia combinatului este oprita, iar salariatii nu si-au primit banii, scrie Mediafax. Nu au.

Victor Ponta: Daca Diaconescu are banii pentru Oltchim, sa-i aduca imediat. Avem noi grija de locurile de munca

Premierul Victor Ponta l-a somat pe Dan Diaconescu sa achite cat mai repede suma de tranzactionare a combinatului Oltchim si l-a acuzat pe democrat liberalul Adriean Videanu ca actioneaza in intelegere.

Victor Ponta: Daca Diaconescu are banii pentru Oltchim, sa-i aduca imediat. Avem noi grija de locurile de munca

Premierul Victor Ponta l-a somat pe Dan Diaconescu sa achite cat mai repede suma de tranzactionare a combinatului Oltchim si l-a acuzat pe democrat liberalul Adriean Videanu ca actioneaza in intelegere.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )