Libnet.ro
UNICEF

11:00

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au anuntat ca de miercuri vor relua protestele

B1 B1,
Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au anuntat ca de miercuri vor relua protestele

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au anuntat ca incepand de miercuri vor relua protestele, intrucat productia combinatului este oprita, iar salariatii nu si-au primit banii, scrie Mediafax. Nu au. continuă pe B1

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au decis ca incepand de miercuri sa reia protestele, spunand ca nu mai au sperante in conditiile in care activitatea combinatului este oprita iar ei nu si-au primit salariile pe luna august, anunta Mediafax.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea si e interesata in continuare. Ponta: Avem o varianta de rezerva

Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, relateaza Mediafax.

Daniel Chitoiu: O companie rusa s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE din Rusia este interesata de preluarea actiunilor combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, scrie Mediafax. Daniel Chitoiu a spus.

Ministrul Economiei Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE este interesata de preluarea Oltchim ...

Ministrul Economiei Economiei, PNL-istul Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, este extrem de intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, titreaza mediafax. Este vorba despre compania TISE, din Rusia, care a trimis o scrisoare neangajata in primavara acestui an. A urmat apoi perioada de vara si am primit din nou o scrisoare prin care au zis ca .

Anunt de ultima ora din partea Oltchimului. Ce se va intampla in cursul zilei de miercuri

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au decis ca incepand de miercuri sa reia protestele, spunand ca nu mai au sperante in conditiile in care activitatea combinatului este oprita, iar ei nu si-au primit.

Diaconescu: OPSPI vrea sa semnez un contract diferit fata de cel anuntat initial.

Contractul dintre OPSPI si Dan Diaconescu privind privatizarea Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) nu a fost semnat luni, Diaconescu acuzand ca din acord lipsesc clauze, prevederi si anexe si ca documentul avansat de OPSPI este diferit fata de forma contractului anuntata o data cu caietul de sarcini, scrie Mediafax. Nu am putut semna acest contract, intrucat lipsesc clauze, prevederi si anexe, iar tot contractul este diferit fata de cel pe care l-am agreat cand am participat la privatizarea .

Ponta: Compania rusa TISE ramane interesata de Oltchim

Compania rusa TISE ramane interesata de Oltchim Ramnicu Valcea OLT), desi s-a retras in ultimul moment din licitatia pentru preluarea combinatului, si ar putea asigura functionarea Oltchim in viitor, a declarat, luni, premierul Victor Ponta.

Pareri impartite printre angajatii Oltchim privind preluarea combinatului de catre Dan ...

Salariatii Oltchim au pareri diferite in privinta preluarii de catre Dan Diaconescu a combinatului, unii fiind pesimisti, iar altii increzatori si spun ca asteapta mai multe fapte de la noul patron si ca vor sa vada cu ce idei va veni acesta, adaugand ca, in caz contrar vor continua protestele, potrivit Mediafax. Deocamdata asteptam mai multe fapte si asteptam sa se livreze banii pentru Oltchim, pentru repornirea instalatiilor. Asta ne intereseaza cel mai mult. Ne mai intereseaza sa .

Angajatii Oltchim: Speram sa fie ceva serios cu domnul Dan Diaconescu si sa nu ne amageasca

Salariatii Oltchim au pareri diferite in privinta preluarii de catre Dan Diaconescu a combinatului, unii fiind pesimisti, iar altii increzatori si spun ca asteapta mai multe fapte de la noul patron si ca vor sa vada cu ce idei va veni.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )