Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta: Daca Romania are obligatii in problema imigrantilor, vrem si DREPTURI. Ce spune despre Schengen

România Liberă România Liberă,
Ponta: Daca Romania are obligatii in problema imigrantilor, vrem si DREPTURI. Ce spune despre Schengen

Victor Ponta a declarat, luni, la plecarea de la sediul PSD, privind obligatia Romaniei de a primi imigranti, ca, daca UE cere solidaritate si impune astfel de cerinte, trebuie sa ofere tarii noastre si drepturile care i se cuvin, observandu-se astfel nedreptatea care se face in printa aderarii la spatiul Schengen. continuă pe România Liberă

Cum fuge Ponta de raspundere si in problema imigrantilor

Premierul Victor Ponta a aruncat intreaga responsabilitate in bratele vicepremierului Gabriel Oprea in problema imigrantilor, precizand ca decizia privind cota care ii revine Romaniei a fost luata in timpul interimatului lui Oprea. Ponta si-a reluat atributiile de premier in data de 9 iulie, iar Consiliul Justitiei si Afaceri Interne JAI) care a stabilit cotele de imigranti pentru fiecare stat membru a avut loc in 10 iulie.

Bogdan Aurescu, chemat marti la Guvern pentru a discuta problema imigrantilor

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va fi chemat marti, la sedinta coalitiei de guvernare, pentru a discuta despre problema imigrantilor, a declarat, vineri, pentru Mediafax, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

UPDATE Victor Ponta: Romania are capacitatea de a primi 1.500 - 1.700 de refugiati. / Prieteneste, in octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene

Romania are capacitatea de a primi 1. 700 de refugiati, a afirmat luni, premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. El a precizat ca acest subiect va fi pe ordinea de zi in sedinta CSAT si ca declaratiile de luni reprezinta punctul sau de vedere ca prim-ministu. Ponta considera ca Romania trebuie sa fie o tara europeana si sa isi asume obligatiile, dar trebuie sa beneficieze de toate drepturile. Primul ministru a adaugat ca Prieteneste, la Consiliului JAI din octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene. Primul ministru declarase, in urma cu cateva ore, ca tara noastra poate primi pana la 1. 500 de refugiati.

Victor Ponta: Daca Gabriel Oprea spune ca vrea sa fie premier, il las (VIDEO)

Victor Ponta, a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca ar renunta la functia de premier daca Gabriel Oprea ar accepta sa preia sefia Executivul, informeaza B1 TV. Deocamdata insa, premierul nu-si da.

Ponta: Azi, Romania nu poate primi mai mult de 1.500 de refugiati. CSAT decide

Victor Ponta a declarat, luni, ca sedinta CSAT in care se va discuta despre criza refugiatilor va avea loc, cel mai probabil, saptamana viitoare, cand se va decide si asupra cotei de refugiati pe care Romania.

CE: Romania are cel mai ridicat deficit de colectare a TVA din UE

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in anul 2013, dar a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat. Diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat rerezinta un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )