Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta, despre Nichita: Daca sunt alte fapte decat coruptia, sunt alte responsabilitati

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre Nichita: Daca sunt alte fapte decat coruptia, sunt alte responsabilitati

Victor Ponta a declarat ca se bucura ca primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, este in libertate. Ponta a mai precizat ca Rezolutia PSD privind sanctionarea pe linie de partid impune anumite responsabilitati in caz de coruptie, pentru alte fapte existand alte tipuri de responsabilitati . continuă pe România Liberă

Ponta,despre sanctionarea lui Nichita: Daca sunt alte fapte decat coruptia,sunt alte responsabilitati

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat ca se bucura ca primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, este in libertate si a precizat ca Rezolutia PSD privind sanctionarea pe linie de partid impune anumite.

Ponta, despre cazul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Premierul Victor Ponta a luat in derizoriu solicitarea procurorilor DNA de a cere arestarea preventiva a primarul orasului Iasi, Gheoghe Nichita. Ponta sustine ca nu poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

Ce spune Ponta despre dosarul primarului Nichita

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intr-un interviu acordat B1 Tv, referitor la dosarul primarului PSD Gheorghe Nichita, ca edilul va face un pas in spate in partid.

Ponta, despre primarul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite, transmit surse din presa.

Premierul Victor Ponta: Gheorghe Nichita risca sa isi piarda functia de vicepresedinte PSD (VIDEO)

Gheorghe Nichita isi poate pierde functia de vicepresedinte al PSD, daca va fi arestat preventiv in dosarul in care e acuzat de abuz in serviciu si instigare la acces ilegal la un sistem informatic. A spus-o.

VIDEO Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

Citatul saptamanii. Margineanu, despre Badea: Daca te-ai transformat in vuvuzela politica, inseamna ca te-a platit un fost comunist care acum e in parnaie

Prezenta cantaretei Luminita Anghel in platoul Adevarul Live, concedierea oficiala a jurnalistei Sorina Matei de la postul de televiziune B1 TV, razboiul dintre Radu Banciu si Robert Turcescu, dar si schimbul acid de replici dintre realizatorul TV Mircea Badea si cantaretul Mihai Margineanu sunt doar cateva dintre evenimentele care au marcat saptamana trecuta. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii.

Ponta, despre relatia cu Iohannis: Foarte buna. Cand a spus da, a ramas da. Ultimul caz este cel legat de ambasadori

Premierul Victor Ponta spune ca are o relatie foarte buna cu presedintele Klaus Iohannis, despre care spune ca este un om de cuvant.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre.

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )