Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta, despre relatia cu Iohannis: Foarte buna. Cand a spus da, a ramas da. Ultimul caz este cel legat de ambasadori

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre relatia cu Iohannis: Foarte buna. Cand a spus da, a ramas da. Ultimul caz este cel legat de ambasadori

Premierul Victor Ponta spune ca are o relatie foarte buna cu presedintele Klaus Iohannis, despre care spune ca este un om de cuvant. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre relatia cu Iohannis: Este o relatie foarte corecta, este o relatie de respect si este o relatie predictibila

Premierul Victor Ponta a subliniat pentru Agerpres ca relatia dintre el si presedintele Klaus Iohannis este o relatie foarte corecta, ceea ce-i foarte important, este o relatie de respect si este o relatie predictibila.

Victor Ponta: Dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis am intrat in normalitate. Relatia cu presedintele e categoric foarte buna

Premierul Victor Ponta a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este categoric foarte buna, iar dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis, din punctul meu de vedere am intrat intr-o normalitate, in sensul in care nu suntem intotdeauna de acord cu tot, dar putem sa discutam, sa gasim lucruri comune. El a dat ca exemplu discutiile cu presedintele pentru numirea noilor ambasadori.

Felix Baumgartner, despre relatia cu Mihaela Radulescu: Nu am fost niciodata cu o femeie alaturi de care sa ma distrez atat de mult

Parasutistul austriac Felix Baumgartner 46 de ani) a vorbit despre relatia cu vedeta de televiziune Mihaela Radulescu 45 de ani), pe care o descrie drept o persoana adorabila, precizand ca nu s-a distrat atat de mult cu nicio alta femeie.

Victor Ponta: in prezent nu exista Opozitie. Exista, bun sau rau, Guvernul actual. Colaborarea cu Iohannis este buna

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in prezent nu exista Opozitie in Romania. Totodata, premierul a precizat ca dupa instalarea lui Klaus Iohannis s-a intrat intr-o normalitate politica privind.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre.

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Ponta, despre Nichita: Daca sunt alte fapte decat coruptia, sunt alte responsabilitati

Victor Ponta a declarat ca se bucura ca primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, este in libertate. Ponta a mai precizat ca Rezolutia PSD privind sanctionarea pe linie de partid impune anumite responsabilitati in caz de coruptie, pentru alte fapte existand alte tipuri de responsabilitati .

Ponta, despre primarul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite, transmit surse din presa.

Ponta, despre cazul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Premierul Victor Ponta a luat in derizoriu solicitarea procurorilor DNA de a cere arestarea preventiva a primarul orasului Iasi, Gheoghe Nichita. Ponta sustine ca nu poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

VIDEO Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )