Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta si Iohannis, fata in fata la dezbateri: care a fost calitatea prestatiilor si cum este influentat electoratul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta si Iohannis, fata in fata la dezbateri: care a fost calitatea prestatiilor si cum este influentat electoratul

Daca prima dezbatere electorala dintre cei doi candidati la Presedintie a inclinat balanta discursului in favoarea lui Victor Ponta, in confruntarea de la B1 TV decalajul a fost usor recuperat de Klaus Iohannis, spun analistii politici. continuă pe Wall-Street Ro

Cronica paralela cu detalii de atmosfera de la dezbaterea 2 Ponta - Iohannis. Organizare foarte buna, Iohannis - ofensiv si bine pregatit, Ponta - in corzi pe tema coruptiei

A doua dezbatere Ponta - Iohannis a fost organizata miercuri seara foarte bine de B1 TV. Moderatoarea Madalina Puscalau i-a strunit bine pe candidati in momentele fierbinti, care nu au lipsit deloc. Si asta pentru ca am vazut un Klaus Iohannis mult mai pregatit si mai decis decit la Realitatea TV. Candidatul ACL a atacat in forta pe toate marile teme: coruptia din PSD, plagiatul lui Ponta, situatia economiei si legea amnistiei si gratierii - pe care a amintit-o de cel putin 10 ori. Ponta a incercat sa se strecoare abil, dar de fiecare data Iohannis a revenit pe tema. Remarcabil si faptul ca Iohannis nu a mai fost deloc interesat de ceas, ca ieri la Realitatea TV.

Adoua runda Ponta - Iohannis

In limbajul dialecticii, prima runda a fost Teza, iar a doua runda a fost Antiteza. Urmeaza, in mod logic, Sinteza. La sfarsitul rundei a doua, Victor Ponta, citandu-l exact pe Klaus Iohannis, ca un doctorand constiincios, foloseste cuvantul normal.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Ponta: Aveti trei condamnati definitiv. Iohannis: Eu am trei, dvs. aveti 38

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV. Cei doi contracandidati s-au atacat pe temele plagiatului si incompatibilitatii si au pus pe tapet numele parlamentarilor PNL si PSD care au probleme cu legea. Un alt schimb acid de replici a fost pe tema retrocedarilor de la Sibiu.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Iohannis:Domnule Ponta, i-a prostit domnul Basescu pe romani cand v-a pus premier? Pe mine m-a refuzat

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV. Cei doi contracandidati s-au atacat pe temele plagiatului si incompatibilitatii si au pus pe tapet numele parlamentarilor PNL si PSD care au probleme cu legea. Un alt schimb acid de replici a fost pe tema retrocedarilor de la Sibiu.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Grigore Cartianu comenteaza confruntarea Ponta-Iohannis

La Adevarul Live de la ora 11. 00, jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la rece, prima intalnire dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis care a avut loc aseara la Realitatea TV si a fost transmisa de toate televiziunile de stiri si adevarul. ro.

La rece, despre dezbaterea Ponta - Iohannis

Prima confruntare televizata dintre candidati a fost complet irelevanta in privinta informatiilor noi aflate despre pozitionarea candidatilor pe temele mari. Dezbaterea de la Realitatea TV a fost insa relevanta pentru a afla cine si cum SINT cu adevarat candidatii, si a fost mai mult despre Klaus Iohannis decit despre Victor Ponta. Ponta a fost exact asa cum il stim din nenumaratele aparitii TV: agresiv, alunecos, manipulator, nationalist de cartier. Marea miza a fost Iohannis.

UPDATE Aproape 1,8 milioane de romani s-au uitat la a doua dezbatere Ponta-Iohannis la B1 - peste dezbaterea Realitatea TV de marti. Postul nu a impus restrictii privind preluarea emisiunii, dar numai Digi 24 a decis sa o faca

A doua dezbatere intre candidatii la presedintie Victor Ponta si Klaus Iohannis a fost urmarita miercuri seara, la B1 TV, de 1,77 milioane de oameni - cu aproximativ 400. 000 mai multi decat au urmarit, marti, prima dezbatere de la Realitatea TV, potrivit datelor de audienta consultate de HotNews. ro. In total, insa, mai putini oameni au vazut aceasta a doua dezbatere, care a fost preluata doar de o singura alta televiziune, Digi 24. UPDATE Reprezentanti B1 TV au precizat, joi, pentru HotNews. ro ca nu a existat nicio restrictie impusa altor televiziuni cu privire la preluarea dezbaterii. Cu toate acestea, doar Digi 24 a decis sa o faca.

Meciul televizat Ponta - Iohannis s-a incheiat, Klaus Iohannis a cistigat returul la B1. Ce urmeaza?

In fotbalul romanesc e o vorba care defineste lipsa de echilibru in gestionarea momentelor importante: la victorie facem nunta, la infrangere - parastas. Acesta e acum marele risc pentru dreapta si simpatizantii ei: sa fie exuberanta dupa prestatia lui Klaus Iohannis de miercuri la B1 TV, cind a fost mult mai convingator si credibil decit Victor Ponta, dar si decit Klaus Iohannis de marti, de la Realitatea TV. Adevarul e ca Iohannis doar a echilibrat balanta confruntarilor directe, dar dreapta inca mai are doua obiective de atins pentru a cistiga turul 2.

Analiza confruntarii Ponta-Iohannis. Reactii in studioul Antena 3, dupa dezbaterea dintre cei doi contracandidati

Dezbaterea dintre cei doi contracandidati la Presedintia Romaniei, Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis ACL) a fost analizata la cald, marti seara, in studioul Antenei 3. LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electoral.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Este o foarte mare problema daca un elev copiaza

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit in aceasta seara, intr-o noua confruntare electorala, la B1TV. Iohannis: Nu cred ca este bine pentru Romania sa fie Victor Ponta presedinte, sa dea puterea toata unui singur partid, care are membri cu probleme grave cu Justitia, este foarte periculos pentru Romania sa regresam. Ponta: Cred ca sunt pregatit si pot fi acel presedinte de care Romania are nevoie.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )