Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta: Nana, sfarsitul politic al lui Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nana, sfarsitul politic al lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Nana reprezinta sfarsitul politic al presedintelui Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: I-am propus lui Blaga o fuziune a PDL cu PMP; a spus ca discutam dupa europarlamentare

Presedintele Traian Basescu a declarat ca i-a propus liderului PDL, Vasile Blaga, la sfarsitul anului 2013, o fuziune a democrat-liberalilor cu Partidul Miscarea Populara, dar Blaga a refuzat spunand ca va discuta subiectul dupa alegerile europarlamentare.

Traian Basescu: Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Adevarul Live, ca Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina, care ar cere alipirea la tara, pentru ca ar fi impotriva Constitutiei acestei tari.

Traian Basescu s-a interesat despre crearea unei universitati regionale la Timisoara

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, separat, la Timisoara, cu primarul Nicolae Robu PNL) si cu rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea, in discutiile cu cei doi seful statului interesandu-se despre crearea unei universitati.

Traian Basescu: Trebuie aflat cata votca a consumat Dmitri Rogozin inainte de a face declaratii. A ramas la modul de gandire stalinist

Presedintele Traian Basescu a afirmat, intr-un interviu pentru Opinia Timisoarei, ca trebuie aflat cata votca a consumat vicepremierul rus Dmitri Rogozin inainte de a face declaratiile pe Twitter privind inchiderea spatului aerian pentru zborul sau si l-a acuzat pe acesta de gandire stalinista.

Traian Basescu: Pana la numirea lui Patapievici la ICR, acesta era utilizat pentru acordarea de sinecuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Timisoara, ca pana la numirea lui Horia-Roman Patapievici si a lui Mircea Mihaies in fruntea ICR, institutia era utilizata pentru acordarea de sinecuri si a aratat ca nu a cerut niciodata nimic acestei conduceri.

Traian Basescu: Statul este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile - mosii ale partidelor

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Timisoara, ca statul roman este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile fiind considerate mosii ale partidelor, pledand pentru o depolitizare a institutiilor. El a afirmat despre Serviciul Roman de Informatii ca a ajuns mai credibil decat primarii si ca am ajuns ca SRI sa se ocupe de evaziune fiscala.

Traian Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in legatura cu restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum interpreteaza restrictiile puse unor persoane. Rogozin figureaza pe lista oficialilor rusi de rang inalt supusi sanctiunilor internationale restrictii de calatorie) dupa implicarea sa in anexarea Crimeei de catre Rusia.

Traian Basescu: O vizita a lui Ponta in Rusia, anul acesta, ar fi nepotrivita

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, caexista o intentie a Guvernului ca premierul Victor Ponta sa faca o vizita in Rusia in acest an, dar ar fi nepotrivita. Seful statului.

Mircea Mihaies, la intalnirea cu Traian Basescu: Daca le dai studentilor sa citeasca bibliografia obligatorie spun ca esti... nazist

Presedintele Traian Basescu, care a fost prezent duminica la Timisoara, a tinut sa ii ia apararea lui Mircea Mihaies, catalogat fascist de catre premierul Victor Ponta.

Traian Basescu, la Timisoara: Ponta a trecut in subordinea lui institutiile pe care vrea sa le controleze

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a sustinut, duminica, 11 mai, o conferinta de presa la Timisoara, declarand, printre altele, ca o buna parte dintre institutiile statului au inceput sa functioneze in timpul mandatului sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )