Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ponta participa la Adunarea Generala a ONU din SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta participa la Adunarea Generala a ONU din SUA

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, marti, va pleca in Statele Unite ale Americii, pentru a participa la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) , dar si la intalniri cu firme din energie. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta va efectua o vizita in SUA unde va participa la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta a anuntat ca marti va incepe o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii unde va participa la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite. Cu ocazia deplasarii in SUA, va avea si o serie de intalniri cu principalele companii energetice americane.

Victor Ponta pleaca in SUA, pentru Adunarea Generala a ONU si intalniri cu firme din energie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, marti, va pleca in Statele Unite ale Americii, la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Maine, impreuna cu ministrul de Externe, voi merge in.

Primarii din Romania se reunesc la Satu Mare, pe 26 septembrie, cand va avea loc adunarea generala a AMR

Primarii din intreaga tara se reunesc pe 26 septembrie, la Satu Mare, cand va avea loc adunarea generala a Asociatiei Municipiilor din Romania AMR). in cadrul intalnirii, membrii asociatiei vor dezbate probleme de natura legislativa de interes pentru administratia publica locala.

Ponta participa alaturi de Preafericitul Daniel, patriarhul BOR, la slujba de la Catedrala Episcopala, din Slobozia

Preafericitul Daniel participa astazi, duminica, 21 septembrie, incepand cu ora 10. 00 la slujba de liturghie de la Catedrala Episcopala din Slobozia. La ora 11. 00 a ajuns la biserica si Victor Ponta.

Victor Ponta participa alaturi de patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, la slujba de la Catedrala Episcopala

Preafericitul Daniel participa astazi, duminica, 21 septembrie, incepand cu ora 10. 00 la slujba de liturghie de la Catedrala Episcopala din Slobozia.

Ponta: Calota isi da demisia din CA al TVR

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota, a fost retras din CA al televiziunii publice si isi va depune demisia urmare a acestei masuri. Ponta a adaugat ca spera ca, astfel, verticalitatea si competenta proverbiale ale directorului TVR, Stelian Tanase, sa aiba succes .

Bursele din SUA au deschis in scadere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Siemens cumpara o companie energetica din SUA cu 7,6 miliarde de dolari

Grupul industrial german Siemens isi va extinde serviciile in sectorul energetic din America de Nord printr-o tranzactie de achizitie a companiei americane Dresser-Rand, in valoare de 7,6 miliarde de dolari, transmite BBC.

Bursele din SUA au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )