Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta il propune pe Klaus Iohannis la Ministerul de Interne. E nevoie de o situatie clara, de stabilitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta il propune pe Klaus Iohannis la Ministerul de Interne. E nevoie de o situatie clara, de stabilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid. continuă pe Wall-Street Ro

Subiectele zilei: Un bacsis de 3.200 de lei il poate impiedica pe Klaus Iohannis sa stea la masa Guvernului; Situatie fara precedent! Au disparut 120 de milioane de euro de la RATB; Fenechiu, cercetat pentru ca cerea taxa de protectie VIP-urilor

Jocurile de culise din USL: miza numirii lui Iohannis la Interne. Propunerea PNL pentru Ministerul de Interne, dar si pentru postul de vicepremier a fost una surprinzatoare, in contextul in care Klaus Iohannis, cel ofertat, a precizat in. Situatie fara precedent! Au disparut 120 de milioane de euro de la RATB. Regia care asigura transportul suprateran in Capitala este in colaps financiar. Saptamana viitoare se va infi inta o comisie de ancheta. Reprezentantii Primariei Capitalei au.

Victor Ponta, la Romania TV: Klaus Iohannis va coordona probabil zona economica

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca liberalul Klaus Iohannis va coordona probabil zona economica, precizand ca nu a semnat inca demisiile ministrilor Daniel Chitoiu, Andrei Gerea si Eugen Nicolaescu deoarece sa lasi trei ministere fara ministru e o idee total gresita. Emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta il propune luni pe Klaus Iohannis la MAI. Functia de vicepremier va fi analizata rapid in USL

Premierul Victor Ponta a declarat luni pentru Mediafax ca il propune in cursul zilei pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, pentru ca la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara de stabilitate. Seful Executivului a precizat ca problema functiei de vicepremier urmeaza sa fie discutata rapid in USL.

Ponta il propune pe Iohannis la M.A.I. Functia de vicepremier, inca analizata in USL

Premierul Victor Ponta a declarat ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema.

Premierul Ponta il va propune luni pe Klaus Iohannis la conducerea MAI

Propunerea lui Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne va avea loc luni, a anuntat premierul Victor Ponta, mentionand ca este necesar sa se creeze o stabilitate la aceasta institutie. De asemenea,.

Klaus Iohannis, un ministru de opereta

Viteza cu care Victor Ponta s-a repezit sa accepte si sa laude prezenta in guvern a lui Klaus Iohannis are cauze mult mai adanci. Ministerul de Interne nu este ca orice alt minister. Aici se intalnesc interese de bani, servicii de informatii, influenta in teritoriu, secrete bine pazite, cat in zece alte ministere. O lume aparte, in care nu intri si pleci asa, cand ti se nazare.

Victor Ponta despre nominalizarea lui Klaus Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat pentru TVR ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis, nominalizat de liberali la functia de ministru de Interne, si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Este prima reactie a premierului dupa nominalizarile facute vineri de PNL.

Elena Udrea: Propunerea lui Klaus Iohannis la MAI este sah la premier

Propunerea lui Klaus Iohannis la Ministerul de Interne este sah la premier, crede deputatul Elena Udrea. De altfel, intreaga opozitie este de parere ca PNL incearca o strategie de a iesi din umbra PSD-ului.

Mihai Sturzu, despre numirea lui Klaus Iohannis: Un castig pentru Executiv. Sa fim atenti sa nu dam munitie suplimentara lui Traian Basescu

Deputatul PSD Mihai Sturzu, presedintele Tineretului Social-Democrat, a catalogat nominalizarea lui Klaus Iohannis in functiile de vicepremier si ministru de Interne un castig pentru Executivul lui Victor Ponta, insa sustine ca trebuie lamurite aspecte juridice.

PNL ii propune lui Klaus Iohannis sa intre in Guvern

Liderii PNL i-au propus primarului Sibiului, Klaus Iohannis, prim-vicepresedinte al partidului, sa intre in Guvern, au declarat surse liberale pentru Mediafax. in sedinta BPNal PNL se discuta despre postul.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )