Libnet.ro
UNICEF

14:01

Victor Ponta il propune luni pe Klaus Iohannis la MAI. Functia de vicepremier va fi analizata rapid in USL

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta il propune luni pe Klaus Iohannis la MAI. Functia de vicepremier va fi analizata rapid in USL

Premierul Victor Ponta a declarat luni pentru Mediafax ca il propune in cursul zilei pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, pentru ca la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara de stabilitate. Seful Executivului a precizat ca problema functiei de vicepremier urmeaza sa fie discutata rapid in USL. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre numirea luiKlaus Iohannis la Interne: Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta a declarat, de la Soci, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig.

UPDATE. Ponta il propune luni pe Iohannis la MAI. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid in USL. Ponta a precizat ca urmeaza sa il informeze si pe presedintele Traian Basescu despre faptul ca va inainta luni aceasta nominalizare. --- Premierul Victor Ponta si Daniel Chitoiu au ajuns la sediul Guvernului, .

Victor Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt.

PNL ii propune lui Klaus Iohannis sa intre in Guvern

Liderii PNL i-au propus primarului Sibiului, Klaus Iohannis, prim-vicepresedinte al partidului, sa intre in Guvern, au declarat surse liberale pentru Mediafax. in sedinta BPNal PNL se discuta despre postul.

Premierul Ponta il va propune luni pe Klaus Iohannis la conducerea MAI

Propunerea lui Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne va avea loc luni, a anuntat premierul Victor Ponta, mentionand ca este necesar sa se creeze o stabilitate la aceasta institutie. De asemenea,.

Ponta il propune pe Klaus Iohannis la Ministerul de Interne. E nevoie de o situatie clara, de stabilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid.

Victor Ponta, la Romania TV: Klaus Iohannis va coordona probabil zona economica

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca liberalul Klaus Iohannis va coordona probabil zona economica, precizand ca nu a semnat inca demisiile ministrilor Daniel Chitoiu, Andrei Gerea si Eugen Nicolaescu deoarece sa lasi trei ministere fara ministru e o idee total gresita. Emisiunea este in desfasurare.

UPDATE. Ponta il accepta pe Iohannis. Voiculescu participa la discutia USL privind functia ...

UPDATE: Liderii USL se intalnesc la Vila Lac 1 pentru a discuta despre propunerile PNL pentru mai multe posturi de ministru si in special despre functia de vicepremier solicitata pentru Klaus Iohannis, relateaza Mediafax. Si Dan Voiculescu va participa la intalnire. La ora 15. 00, va avea loc o sedinta a Biroului Permanent al PSD. --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie .

UPDATE. Ponta il accepta pe Iohannis. Problema functiei de vicepremier se va discuta in USL.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid in USL. Ponta a precizat ca urmeaza sa il informeze si pe presedintele Traian Basescu despre faptul ca va inainta luni aceasta nominalizare. Premierul a aratat ca urmeaza sa aiba o intrevedere atat cu presedintele PNL, .

Victor Ponta: Domnul Antonescu nu stie cum functioneaza un Guvern. Nu e ca la hochei - bagi pe unul, scoti pe altul

Premierul Victor Ponta a vorbit, in aceasta seara, la RTV, alaturi de Daniel Constantin si Gabriel Oprea, despre noua alianta dintre PSD, PC si UDMR USD), dar si despre numirea lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )