Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta a semnat demisia lui Darius Valcov

România Liberă România Liberă,
Ponta a semnat demisia lui Darius Valcov

La mai putin de o jumatate de ora dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca a trimis catre Senat cererea de retinere si arestare a ministrului Finantelor, Darius Valcov, premierul Victor Ponta a anuntat pe contul sau de Twitter ca a aprobat cerere de demisie a lui Valcov. continuă pe România Liberă

Victor Ponta aproba demisia lui Darius Valcov, dupa ce DNA a cerut arestarea ministrului Finantelor

UPDATE - Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca aproba demisia lui Darius Valcov si ca ii va face o noua propunere presedintelui Iohannis pentru Ministerul Finantelor Publice. Avand in vedere noua cerere a DNA.

Tariceanu: Demisia lui Darius Valcov este de salutat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca demisia din functie a ministrului de Finante Darius Valcov este de salutat, pentru a nu afecta activitatea si imaginea Guvernului si a precizat ca vinovatia o stabileste Justitia, nu Procuratura, care face doar ancheta, relateaza Mediafax.

Postul de ministru al Finantelor, deblocat: Ponta a semnat demisia lui Valcov

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a aprobat demisia lui Darius Valcov din postul de ministru al Finantelor, avand in vedere cererea DNA de arestare a acestuia, si ca va prezenta in cel mai scurt timp presedintelui Klaus Iohannis o propunere pentru.

Ponta explica cand isi da Valcov cu adevarat demisia

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la demisia lui Darius Valcov, de la Ministerul Finantelor, ca acesta va mai sta la conducerea institutiei cel putin inca o luna, o luna si jumatate, pana la finalizarea celor doua Coduri.

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor.

Demisia ministrului de finante Darius Valcov are un impact neutru asupra pietelor (raport)

Consideram ca demisia ministrului de finante Darius Valcov, in contextul unor acuzatii de coruptie, are un impact neutru asupra pietelor. Este acuzat ca ar fi luat mita in perioada 2010-2013, cand era primar. Nu suntem de parere ca aceasta situatie ar putea sa deraieze planurile si politicile guvernamentale si, cel mai important, noul Cod Fiscal. De altfel, intelegem din afirmatiile premierului ca evenimentul ar putea chiar grabi guvernul sa vina mai repede cu proiectul de lege care prevede o serie de schimbari fiscale majore. Presa locala scrie, citand surse, ca premierul va amana cateva zile nominalizarea unui nou ministru de finante, in asteptarea finalizarii proiectului noului Cod Fiscal, se arata intr-un raport transmis luni investitorilor de catre ING Bank.

Darius Valcov, primele declaratii dupa demisie: Consider ca e un gest cat se poate normal in astfel de circumstante

Darius Valcov, ministrul demisonar de la Finante, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca desi nu i-a fost adusa la cunostinta calitatea de inculpat in vreun dosar, demisia sa este un gest cat se poate de normal in astfel de circumstante, si ca are rolul de a proteja imaginea Guvernului, dar si a tarii.

Darius Valcov, primele declaratii dupa demisie. Cum raspunde acuzatiilor de luare de mita: Ati vazut si dvs. in presa (VIDEO)

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a facut primele declaratii dupa anuntul potrivit caruia va demisiona din fruntea ministerului. Mai multe nu va pot spune decat ati vazut si dvs in presa.

Ministrul demisionar al Finantelor, Darius Valcov, la DNA

Darius Valcov, ministrul demisionar al Finantelor, s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori. Valcov a fost pus, saptamana trecuta, sub urmarire penala.

Darius Valcov a venit la DNA pentru audieri

Ministrul demisionar al Finantelor Publice, Darius Valcov, a sosit, in urma cu putin timp, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, ca sa fie audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Valcov a venit la audieri dupa sedinta de Guvern in care au fost discutate proiectul Codului fiscal si cel al Codului de procedura fiscala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )