Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un portret pictat de Francis Bacon, vandut cu peste 51 de milioane de euro, la Londra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un portret pictat de Francis Bacon, vandut cu peste 51 de milioane de euro, la Londra

Un portret pictat de Francis Bacon, reprezentandu-l pe amantul sau, George Dyer, a fost vandut cu peste 42 de milioane de lire sterline 51,12 milioane euro) de Christie039;s, la Londra, si a stabilit un nou record european pentru aceasta casa de. continuă pe Wall-Street Ro

Un tablou al lui Francis Bacon, vandut cu peste 51 de milioane de euro

Pret-record pentru un tablou al lui Francis Bacon. Un portret care-l reprezinta pe amantul sau, George Dyer, a fost vandut cu peste 51 de milioane de euro, de casa de licitatii Christies, la Londra. Tabloul.

Un tablou de Francis Bacon s-a vandut la licitatie cu 51 de milioane de euro

Casa de licitatie Christies din Londra a inregistrat aseara o noua vanzare importanta a unei picturi semnate de britanicul Francis Bacon, pentru suma de 42 de milioane de lire sterline 51 de milioane de euro). Reprezentantii casei de licitatie au precizat ca aceasta valoare e de zece ori mai mare decat suma cu care a fost cumparat tabloul in urma cu 14 ani.

Lichiditate de peste 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 9,3 milioane lei peste 2 milioane euro).

Veniturile UPC Romania au crescut anul trecut cu 8%, la peste 140 milioane de dolari

Veniturile operatorului prin cablu UPC Romania au crescut anul trecut cu 8%, la peste 140 milioane de dolari, de la 130 milioane de dolari in urma cu un an, pe fondul avansului portofoliului de clienti, a declarat directorul general al companiei,.

IMM-urile vor putea lua credite de peste 520 milioane lei de la CEC Bank

CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de garantii de pana la 260 milioane lei in urmatorii doi ani, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei pentru finantarea capitalului de lucru, a anuntat ieri banca.

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 18,25 milioane lei mai mult de 2 milioane euro).

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )