Libnet.ro
UNICEF

15:30

Portul Constanta depaseste Soci si Trabzon, devenind destinatia de croaziere numarul 1 din Marea Neagra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Portul Constanta depaseste Soci si Trabzon, devenind destinatia de croaziere numarul 1 din Marea Neagra

Portul Constanta s-a clasat pe locul 1 in randul porturilor din Marea Neagra, inaintea porturilor Soci Federatia Rusa) si Trabzon Turcia), atat din punct de vedere al numarului de pasageri, cat si al numarului de nave sosite, conform celor mai noi statistici inregistrate in turismul de croaziera mondial, se arata intr-un comunicat al Administratiei Portului Constanta. continuă pe Ziarul Bursa

Portul Constanta este destinatia de croaziere numarul 1 din Marea Neagra

Portul Constanta este destinatia numarul 1 de croaziere din Marea Neagra. A reusit sa depaseasca porturile Soci si Trabzon atat la numarul de pasageri, cat si la numarul de nave.

Portul Constanta, clasat pe primul loc ca destinatie de croaziera din Marea Neagra

Portul Constanta ocupa primul loc ca destinatie de croaziera din porturile de la Marea Neagra, inaintea celor de la Soci, din Rusia, si Trabzon, din Turcia, potrivit statisticilor prezentate la Seatrade Cruise Convention, care are loc la Miami, in Statele Unite.

Portul Constanta, pe podium in topul destinatiilor de croaziera din Marea Neagra

Portul Constanta ocupa primul loc ca destinatie de croaziera din porturile de la Marea Neagra, inaintea celor de la Soci, din Rusia, si Trabzon, din Turcia, potrivit statisticilor prezentate la Seatrade Cruise Convention, care are loc la.

Guvernul vrea sa listeze pana la 25% din Hidroelectrica, Portul Constanta si Aeroporturi Bucuresti

Guvernul planuieste listari de 15-25% pentru companiile de stat Hidroelectrica, aflata in prezent in insolventa, Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta, pentru a ajuta bugetul de stat si a stimula investitiile, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Reuters.

Deputatii il ameninta pe ministrul Transporturilor cu o motiune simpla pe Portul Constanta

Parlamentarii din Comisia de Transporturi a Camerei Deputatilor au incercat, ieri, fara succes, sa gaseasca o cale de mediere a conflictului dintre operatorii portuari si conducerea Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta CN APMC), generat de politica tarifara, reinnoirea contractelor de inchiriere si Master Planul Portului Constanta.

Ponta: Guvernul va lista in acest an Portul Constanta, Aeroportul Bucuresti si Hidroelectrica

Guvernul va demara in a doua parte a anului ofertele publice de listare pe piata de capital pentru Hidroelectrica, Aeroporturi Bucuresti si Administratia Porturilor Maritime Constanta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )