Libnet.ro
UNICEF

17:00

Portul Constanta este destinatia de croaziere numarul 1 din Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Portul Constanta este destinatia de croaziere numarul 1 din Marea Neagra

Portul Constanta este destinatia numarul 1 de croaziere din Marea Neagra. A reusit sa depaseasca porturile Soci si Trabzon atat la numarul de pasageri, cat si la numarul de nave. continuă pe Adevărul

Portul Constanta, clasat pe primul loc ca destinatie de croaziera din Marea Neagra

Portul Constanta ocupa primul loc ca destinatie de croaziera din porturile de la Marea Neagra, inaintea celor de la Soci, din Rusia, si Trabzon, din Turcia, potrivit statisticilor prezentate la Seatrade Cruise Convention, care are loc la Miami, in Statele Unite.

Portul Constanta, pe podium in topul destinatiilor de croaziera din Marea Neagra

Portul Constanta ocupa primul loc ca destinatie de croaziera din porturile de la Marea Neagra, inaintea celor de la Soci, din Rusia, si Trabzon, din Turcia, potrivit statisticilor prezentate la Seatrade Cruise Convention, care are loc la.

Guvernul vrea sa listeze pana la 25% din Hidroelectrica, Portul Constanta si Aeroporturi Bucuresti

Guvernul planuieste listari de 15-25% pentru companiile de stat Hidroelectrica, aflata in prezent in insolventa, Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta, pentru a ajuta bugetul de stat si a stimula investitiile, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Reuters.

Deputatii il ameninta pe ministrul Transporturilor cu o motiune simpla pe Portul Constanta

Parlamentarii din Comisia de Transporturi a Camerei Deputatilor au incercat, ieri, fara succes, sa gaseasca o cale de mediere a conflictului dintre operatorii portuari si conducerea Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta CN APMC), generat de politica tarifara, reinnoirea contractelor de inchiriere si Master Planul Portului Constanta.

Ponta: Guvernul va lista in acest an Portul Constanta, Aeroportul Bucuresti si Hidroelectrica

Guvernul va demara in a doua parte a anului ofertele publice de listare pe piata de capital pentru Hidroelectrica, Aeroporturi Bucuresti si Administratia Porturilor Maritime Constanta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Reuters.

Jucarii contrafacute in valoare de 1,2 milioane de lei, confiscate in Portul Constanta

Politisti de frontiera constanteni au intocmit dosar penal pe numele unui barbat din Bucuresti, administrator al unei societati comerciale, care a importat din China 10. 000 de jocuri de constructie.

Simona se califica in forta in semifinalele Indian Wells dupa un start greoi: cum s-a scris povestea victoriei cu numarul 18 din 19 meciuri

Simona a depasit un start lent, s-a ajustat la stilul Carlei Suarez Navarro si a dominat-o clar pe jucatoarea iberica in ultimele doua seturi. Si meciurile urate trebuie castigate, nu numai cele frumoase, nu? E fascinant cum o partida de tenis este mai mult sau, in cazul de fata, mai putin decat suma jucatoarelor.

Numarul romanilor din Germania a crescut cu peste 30% anul trecut

Germania a inregistrat, in 2014, o cifra record de straini care traiesc in aceasta tara - 8,2 milioane, iar numarul romanilor a crescut, fata de 2013, cu 32,9%, a anuntat Biroul Federal de Statistica, scrie publicatia Stern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )