Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a postat Ponta pe Facebook, dupa votul din Camera Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Ce a postat Ponta pe Facebook, dupa votul din Camera Deputatilor

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care sustine ca votul de astazi este unul normal, iar Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, audiat la Comisia juridica din Camera Deputatilor la ora 16.00

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat ca se va prezenta la ora 16. 00 pentru a fi audiat in Comisia juridica din Camera Deputatilor. Primul ministru a precizat ca doreste ca votul din plen sa aiba loc.

Cererea DNA privind inceperea urmaririi penale a premierului, respinsa in urma votului din Camera Deputatilor. Victor Ponta: Este un rezultat normal (VIDEO)

Camera Deputatilor a respins marti cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta pentru conflict de interese, informeaza B1 TV. in acest sens au fost exprimate 231 pentru respingere.

Monica Macovei, privind votul in cazul premierului: Majoritatea din Camera Deputatilor a dat astazi liber la coruptie la cel mai inalt nivel. Rusine! Si plecati acasa!

Dupa ce deputatii au decis in cazul Victor Ponta respingand cererea DNA de incepere a urmarii penale pe numele premierului, eurodeputatul Monica Macovei, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, sustine ca.

Cum explica Tariceanu salvarea lui Ponta de catre Parlament

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, dupa votul din Camera Deputatilor de respingere a cererii de urmarire penala a lui Victor Ponta, ca imunitatea parlamentarilor nu este un privilegiu, fiind, in final, in beneficiul cetatenilor, iar ridicarea imunitatii unui ales afecteaza, de fapt, alegatorii.

Klaus Iohannis, reactie dupa votul din Parlament in cazul lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in care solicita demisia premierului Victor Ponta. Mesajul vine dupa ce deputatii au respins solicitarea de incuviintare a urmaririi penale a.

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea lui Ponta la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Deputatul Mate Andras, liderul Grupului UDMR din Camera Deputatilor, a declarat ca nu stie daca premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA si este urmarit penal, ar fi vinovat sau nu, dar considera ca legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta.

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea premierului la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Deputatul Mate Andras, liderul Grupului UDMR din Camera Deputatilor, a declarat ca nu stie daca premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA si este urmarit penal, ar fi vinovat sau nu, dar considera ca legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta.

UPDATE Comisia juridica a votat un raport de respingere pentru cererea de urmarire penala in cazul Ponta/ Votul deputatilor in cazul premierului va fi marti la ora 10.00

45 Comisia juridica din Camera Deputatilor a decis, cu 18 voturi impotriva, 7 pentru si o abtinere, sa respinga cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru Victor Ponta. Premierul Ponta a declarat dupa ce a participat pentru scurt timp la sedinta Comisiei juridice unde se dezbate cererea DNA de urmarire penala ca le-a transmis colegilor sai din comisie ceea ce crede ca jurist. Le-am spus ceea ce cred ca jurist, ca deciziile politice nu pot fi, potrivit Constitutiei, cenzurate de un procuror, a spus Ponta. Biroul Permanent al Camerei a decis ca, sub rezerva primirii raportului de la Comisia Juridica, votul pe cererea procurorului general in cazul lui Ponta sa aiba loc marti la ora 10.

Monica Macovei, despre votul in cazul Ponta: Deputatii au dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, referitor la votul in cazul Ponta, ca majoritatea din Camera Deputatilor a dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel.

ACTUALIZAT Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 11. 56: Reactia lui Catalin Predoiu PNL): Planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat. Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Ora 11:52: Victor Ponta despre votul din Camera Deputatilor: Este un rezultat normal. 231 la 120. Vreau si cred ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia si de a-i apara mai ales pe altii. Ponta a comentat si mesajul transmis marti, chiar inaintea votului din Parlament, de Ambasada SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali?. Ramaneti pe HotNews. ro pentru principalele momente. Sedinta de plen poate fi urmarita LIVE pe site-ul Camerei Deputatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )