Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pozitia lui Dragnea vizavi de violul din Vaslui

România Liberă România Liberă,
Pozitia lui Dragnea vizavi de violul din Vaslui

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3 ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, trebuia sa aiba o reactie publica cat mai rapida in cazul celor sapte tineri din judetul Vaslui. continuă pe România Liberă

Ancheta finalizata privind violul din Vaslui. Surse: Abateri disciplinare in cazul procurorilor vasluieni

Ancheta demarata de Parchetul General in cazul procurorilor vasluieni, care au luat decizia de a nu contesta masura de a trimite acasa pe cei sapte violatori din Vaslui, a fost finalizata, informeaza B1.

Trei dintre cei sapte violatori ai fetei din Vaslui cer stramutarea procesului la Iasi, acuzand presiunea mediatica

Trei dintre cei sapte barbati din Vaslui acuzati ca ar fi violat o fata de 18 ani cer stramutarea procesului la lasi, acuzand presiunea mediatica asupra magistratilor si procurorilor din Vaslui, scrie.

CNA nu a luat o decizie cu privire la sanctionarea PRO TV in cazul prezentei fetei din Vaslui in emisiunea La Maruta: Amenda maxima propusa, 200.000 de lei

PRO TV nu a primit nicio sanctiune pentru aparitia la emisiunea La Maruta a tinerei violate din Vaslui. Membrii CNA nu au ajuns la un acord ]n acest caz, scrie paginademedia. ro. Un membru CNA a propus.

BOR intervine in cazul victimei violului din Vaslui: Este o problema grave a societatii romanesti, care trebuie abordata cu discernamant, nu doar emotional. Trebuie identificate solutii viabile pentru tinerii de azi

Patriarhia Romana nu a ramas indiferenta cu privire la cazul tinerei din Vaslui violata de sapte tineri. Oficialii BOR isi ex isi exprima convingerea ca instantele judecatoresti vor lua hotararile legale.

SOCANT. Parintii tinerilor acuzati de viol din Vaslui au incercat sa MUSAMALIZEZE faptele. Cine i-a oprit

Parintii celor sapte tineri care au violat-o pe fata din Vaslui au incercat, in decembrie anul trecut, sa musamalizeze intregul caz apeland la un notar. Acestia au incercat sa o oblige pe fata in varsta de 18 ani sa semneze un act la notar prin care se angaja sa isi retraga plangerea. in schimbul acestui lucru, parintii tinerilor i-au oferit fetei o suma de bani.

SOCANT. Parintii tinerilor acuzati de viol din Vaslui ar fi incercat sa MUSAMALIZEZE faptele. Cine i-a oprit

Parintii celor sapte tineri care au violat-o pe fata din Vaslui au incercat, in decembrie anul trecut, sa musamalizeze intregul caz. Ei au obligat-o pe fata in varsta de 18 ani sa mearga la un notar pentru a semna un act prin care se angaja sa isi retraga plangerea. in schimbul acestui lucru, parintii tinerilor i-au oferit fetei o suma de bani.

Violatorii din Vaslui au incercat medierea cazului cu o punga cu bani. Notarul i-a refuzat pentru ca parintii victimei nu si-au dat acordul

Violatorii din Vaslui au incercat medierea cazului cu bani, la notar, in luna decembrie a anului trecut. Parintii violatorilor i-au aratat fetei o punga cu bani, iar avocata familiei a confirmat acest fapt, intr-o.

Sine ira et studio: despre violul din Vaslui

De la Adam si Eva, acest Alfa si Omega al relatiilor sexuale, exista o regula clara: in tot acest proces de asigurare a reproducerii biologice a speciei umane, barbatul trebuie sa seduca femeia pentru a ajunge in pat cu ea:[. ]atrasa vei fi catre barbatul tau si el te va stapani Facerea, 3. Asta mi-a ramas intiparit in memorie de la o lectie dereligie din gimnaziu, cand un preot a suplinit absenta profesoarei de la clasa.

Bucurestenii au protestat in Piata Universitatii, in solidaritate cu fata violata din Vaslui (VIDEO)

Violul de la Vaslui scoate oamenii in strada. Zeci de bucuresteni au protestat in Piata Universitatii fata de justitia nedreapta care i-a lasat in libertate pe cei sapte violatori. Oamenii atrag atentia.

Ancheta in cazul violului din Vaslui s-a incheiat. Surse: Procurorul care nu a facut contestatie si-a exercitat functia cu grava neglijenta

Procurorul de sedinta Ingrid Botezatu care nu a facut contestatie in cazul eliberarii din arest a tinerilor acuzati ca au violat o eleva si-a exercitat functia cu grava neglijenta, a constatat Parchetul General, in urma efectuarii unui control la Parchetul pe langa Judecatoria Vaslui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )