Libnet.ro
UNICEF

23:00

Pravda.ru: UE impinge Republica Moldova in bratele Romaniei

Adevărul Adevărul,
Pravda.ru: UE impinge Republica Moldova in bratele Romaniei

Cronicarul politic Alexandru Isaev a declarat pentru portalul pravda. ru ca Republica Moldova are o sansa si aceasta este Integrarea Europeana prin Unirea cu Romania. Aceasta in conditiile in care o extindere a frontierelor europene pare a fi putin probabila in acest moment si in viitorul apropiat. continuă pe Adevărul

Pravda.ru : UE impinge Republica Moldova in bratele Romaniei

Cronicarul politic Alexandru Isaev a declarat pentru portalul pravda. ru ca Republica Moldova are o sansa si aceasta este Integrarea Europeana prin Unirea cu Romania. Aceasta in conditiile in care o extindere a frontierelor europene pare a fi putin probabila in acest moment si in viitorul apropiat.

Senatul Romaniei a ratificat, cu unanimitate de voturi, Acordul de Asociere intre UE si Republica Moldova

Senatul Romaniei a adoptat, joi, cu unanimitate de voturi, respectiv 122 de voturi pentru, proiectul de lege privind ratificarea Acordului de asociere intre UE si Republica Moldova, in calitate de Camera decizionala.

Au fost eliminate problemele de la eliberarea Carnetelor TIR catre transportatorii din Republica Moldova

Eliberarea Carnetelor TIR catre transportatorii din tara noastra a fost deblocata, dupa ce vineri, 4 iulie, Asociatia Internationala a Transportatorilor Auto din Republica Moldova AITA) a obtinut din partea Ministerului Justitiei inregistrarea modificarilor in organele de conducere.

Lista firmelor din Republica Moldova care pot exporta fructe in Rusia a fost extinsa la 300

Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara Rosselhoznadzor a suplinit lista exportatorilor de fructe din Republica Moldova pe piata Federatiei Ruse cu inca 60 de agenti economici. Astfel, numarul total al exportatorilor de fructe moldovenesti pe piata ruseasca va fi de peste 300.

intr-un an au fost portate peste 44.000 de numere de telefon din Republica Moldova

Timp de un an, de cand in Republica Moldova exista serviciul de portare a numerelor de telefon, 44. 700 mii de numere si-au schimbat reteaua, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Reglementare in Comunicatii Electronice si Tehnologia Informatiei ANRCETI).

Cum au reactionat oficialii UE in legatura cu restrictiile impuse de Moscova fata de importurile de carne din Republica Moldova

Purtatorul de cuvantal UE pentru Comert, John Clancy, a declarat ca urmeaza sa fie adoptata o rezolutiereferitoare la sanctiunile impuse ieri de Moscova privind importurile de carne din Republica Moldova.

Euronews: Mafia din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina

Una dintre cele mai puternice grupari criminale din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina, potrivit unor informatii de presa, relateaza site-ul postului Euronews.

Euronews: Mafia din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina

Una dintre cele mai puternice grupari criminale din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina, relateaza Euronews. Un grup care urmareste sa demaste coruptia si crima.

Senatul a ratificat Acordul de asociere intre UE si Republica Moldova

Republica Moldova, in calitate de Camera decizionala. Proiectul de lege a fost adoptat miercuri de Camera Deputatilor. Proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare, iar Senatul este Camera decizionala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )