Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premierul francez avertizeaza ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul francez avertizeaza ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri

Premierul francez, Manuel Valls, a avertizat sambata ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri, dupa ce un presupus islamist a comis vineri un atentat la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful, relateaza AFP in pagina electronica. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul francez avertizeaza ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri

Premierul francez, Manuel Valls, a avertizat sambata ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri, dupa ce un presupus islamist a comis vineri un atentat la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful, relateaza AFP in pagina electronica.

Premierul francez avertizeaza ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri

Premierul francez, Manuel Valls, a avertizat astazi ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri teroriste, dupa ce un presupus islamist a comis vineri un atentat la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful, relateaza AFP in pagina.

Avertismentul Frantei: Vor fi mai multe atacuri

Premierul francez, Manuel Valls, a avertizat sambata ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri, dupa ce un presupus islamist a comis vineri un atentat la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat.

Stratfor: Atacurile de Ramadam lovesc trei continente. Sunt posibile mai multe atacuri in luna sfanta a musulmanilor

Teroristii au avut vineri o zi plina, noteaza Stratfor. Prima data, au existat rapoarte despre un incident la o fabrica de langa Lyon, in Franta, unde un angajat a fost decapitat. Apoi a avut loc un atac sinucigas in Kuweit, la o moschee siita, unde au murit 27 de persoane. Totul a culminat cu atacul asupra unor plaje tunisiene preferate de turistii occidentali: cel putin 38 de persoane au fost ucise.

Premierul francez Manuel Valls: Problema nu este daca va fi un alt atac in Franta, ci cand

Prim-ministrul francez, Manuel Valls, a avertizat ca vor mai exista atacuri in Franta, statul cu cea mai mare populatie musulmana din vestul Europei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Este dificil pentru o.

Structura anului scolar 2015-2016 se va schimba din nou: Elevii vor avea mai multe zile libere (VIDEO)

Niciun an scolar la fel este deviza dupa care se ghideaza fiecare ministru al Educatiei, informeaza B1 TV. Exceptie nu face nici structura anului scolar 2015-2016 cand elevii vor avea mai multe zile libere.

Antrenor de handbal din Bucuresti, arestat preventiv dupa ce ar fi abuzat mai multe fete pe care le antrena

Ion Tibru, antrenor de handbal din Bucuresti, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca ar fi abuzat sexual mai multe fete pe care le pregatea la un club privat din Capitala.

Alba: A fost nevoie de interventia pompierilor dupa ploile torentiale din ultimele 24 de ore. Mai multe subsoluri de blocuri si curti au fost inundate

Pompierii militari au intervenit in Alba Iulia, Blaj, Aiud si Ocna Mures, in urma ploilor torentiale din ultimele 24 de ore, informeaza Mediafax. Mai multe strazi, subsoluri de blocuri, locuinte, curti si.

Ziua Drapelului National. Mai multe ceremonii militare si religioase sunt organizate astazi

Mai multe ceremonii militar-religioase sunt organizate astazi in toata tara de Ziua Drapelului National al Romaniei. in Capitala, va avea loc un mars cu drapelul national si cu torte, iar circulatia.

MAI: Peste 20 de persoane, evacuate preventiv in noaptea de joi spre vineri din cauza inundatiilor care afecteaza mai multe judete

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a publicat vineri un prim bilant care au afectat in ultimele zile unele judete din tara. Potrivit unui comunicat al MAI, peste 20 de persoane din zone afectate de inundatii au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )