Libnet.ro
UNICEF

13:30

Premierul Ponta condamna agresarea jurnalistului Mircea Marian: Dezaprob total actele de violenta, mai ales cele indreptate impotriva jurnalistilor

B1 B1,
Premierul Ponta condamna agresarea jurnalistului Mircea Marian: Dezaprob total actele de violenta, mai ales cele indreptate impotriva jurnalistilor

Premierul Victor Ponta a condamnat, vineri, agresarea jurnalistului Mircea Marian, solicitand o ancheta cat mai rapida in acest caz din partea institutiilor responsabile. Dezaprob total, in numele Guvernului. continuă pe B1

Mai multe ONG-uri de media se solidarizeaza cu jurnalistul Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie / ActiveWatch: Agresarea jurnalistilor este un atac impotriva libertatii de exprimare

Mai multe ONG-uri de media isi exprima ingrijorarea fata de agresarea jurnalistului Mircea Marian, amenintat cu bataia pentru opiniile sale, dar si protestul fata de atitudinea politistilor care, desi chemati la fata locului, au continuat sa asiste pasiv cum agresorul il insulta pe ziarist cum ca ar fi 'vandut jidanilor', transmite Fundatia Freedom House intr-un comunicat remis HotNews. ro. Si Agentia de Monitorizare a Presei-ActiveWatch apreciaza ca acest caz constituie o grava actiune de intimidare impotriva unui jurnalist, fiind direct motivata de opiniile politice ale jurnalistului.

Societatea civila: Solidaritate cu Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie.

Mai multe organizatii non-guvernamentale si-au exprimat, vineri, ingrijorarea fata de agresarea jurnalistului Mircea Marian, amenintat cu bataia pentru opiniile sale, si protesteaza fata de atitudinea politistilor care, nu au intervenit cand agresorul il insulta pe ziarist cum ca ar fi vandut jidanilor, potrivit unui comunicat de presa. Mircea Marian a fost insultat pe strada de aceeasi persoana si in 2012, in timpul referendumului pentru demiterea Presedintelui Traian .

Mai multe ONG-uri de media se solidarizeaza cu jurnalistul Mircea Marian, agresat pentru dreptul la opinie

Mai multe ONG-uri de media isi exprima ingrijorarea fata de agresarea jurnalistului Mircea Marian, amenintat cu bataia pentru opiniile sale, dar si protestul fata de atitudinea politistilor care, desi chemati la fata locului, au continuat sa asiste pasiv cum agresorul il insulta pe ziarist cum ca ar fi 'vandut jidanilor', transmite Fundatia Freedom House intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Jurnalistul Mircea Marian, agresat pe strada de un barbat care l-a avertizat sa aiba grija ce vorbeste la televizor

Jurnalistul EVZ Mircea Marian a fost agresat, joi, pe o strada din Bucuresti de catre un barbat care l-a avertizat sa aiba grija ce spune la televizor. Insultele si amenintarile au continuat si in fata.

VIDEO Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta. Nu sunt binevoitor cu nimeni, e un semn de incredere

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, ca a decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Victor Ponta, in baza unui mandat pe care urmeaza sa il aprobe. Potrivit sefului statului, decizia nu e un act de bunavointa, ci un semn de incredere. Cred ca poate sa sustina punctul de vedere al Romaniei. Daca vorbim de energie, avand in vedere ca a fost de acord si el cu explorarea si exploatarea gazelor de sist, cred ca acest punct de vedere ar trebui sustinut si la Bruxelles, a spus presedintele. UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ulterior ca a facut o cerere pentru a participa la acest Consiliu.

Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca la Consiliul European din 22 mai va participa premierul Victor Ponta, pe baza unui mandat pe care i-l va aproba pana la plecare si la care consilierii sai au inceput sa lucreze, potrivit Mediafax. Am decis ca pe 22 mai la Consiliul European - n. r. ) sa participe premierul, pe baza unui mandat pe care i-l voi aproba pana la plecare, a spus seful statului, in conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta. Nu sunt binevoitor cu nimeni, e un semn de incredere

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, ca a decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Victor Ponta, in baza unui mandat pe care urmeaza sa il aprobe. Potrivit sefului statului, decizia nu e un act de bunavointa, ci un semn de incredere. Cred ca poate sa sustina punctul de vedere al Romaniei. Daca vorbim de energie, avand in vedere ca a fost de acord si el cu explorarea si exploatarea gazelor de sist, cred ca acest punct de vedere ar trebui sustinut si la Bruxelles, a spus presedintele.

Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri ca a decis ca premierul Victor Ponta sa participe la Consiliul European din 22 mai, in baza unui mandat pe care urmeaza sa il aprobe.

FOTO VIDEO Prima fabrica de fibra optica din tara, inaugurata la Prysmian Slatina de premierul Ponta

Aflat pentru a treia oara in capitala judetului Olt, premierul Victor Ponta a participat, marti 14 mai, la inaugurarea primei fabrici de fibra optica din tara noastra, in cadrul Grupului italian Prysmian de la Slatina. Investitia anuntata in municipiul resedinta de judet va duce la triplarea capacitatii de productie a fabricii, lucru ce va permite companiei sa se mentina in pozitia de lider al pietei mondiale de telecomunicatii.

FOTO VIDEO Prima fabrica de fibra optica din tara, inaugurata la Slatina de premierul Ponta

Aflat pentru a treia oara in capitala judetului Olt, premierul Victor Ponta a participat, marti 14 mai, la inaugurarea primei fabrici de fibra optica din tara noastra, in cadrul Grupului italian Prysmian de la Slatina. Investitia anuntata in municipiul resedinta de judet va duce la triplarea capacitatii de productie a fabricii, lucru ce va permite companiei sa se mentina in pozitia de lider al pietei mondiale de telecomunicatii.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )