Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ponta, despre procesul lui Fenechiu: Sper sa fie achitat

B1 B1,
Premierul Ponta, despre procesul lui Fenechiu: Sper sa fie achitat

Primul-ministru Victor Ponta afirma ca spera ca ministrul Relu Fenechiu sa fie achitat, vineri, de ICCJ, spunand ca va avea o discutie cu acesta. O sa vorbesc cu dansul, sper sa fie achitat, a spus Ponta,. continuă pe B1

Premierul Ponta, despre procesul ministrului Relu Fenechiu: Sper sa fie achitat

Primul-ministru Victor Ponta afirma ca spera ca ministrul Relu Fenechiu sa fie achitat, vineri, de ICCJ, spunand ca va avea o discutie cu acesta. O sa vorbesc cu dansul, sper sa fie achitat, a spus Ponta,.

Ponta, despre Fenechiu: Sper sa fie achitat

Premierul Victor Ponta spera ca ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, sa fie absolvit de vina in dosarul Transformatorul, al carui verdict va fi facut public astazi.

Premierul Ponta il cearta pe ministrul Pricopie pentru ca a fost sac de box la TV

Premierul Ponta a recunoscut ca l-a mustrat pe ministrul de la portofoliul Educatiei, Remus Pricopie, pentru ca a permis sa ajunga sac de box in cadrul unei emisiuni televizate. Ma intereseaza ca un.

PONTA spera ca FENECHIU sa fie ACHITAT de catre instanta suprema.

Premierul Victor Ponta afirma ca spera ca Relu Fenechiu sa fie achitat, vineri, de catre instanta suprema, adaugand ca va avea si o discutie cu acesta, transmite Mediafax. O sa vorbesc cu dansul, sper sa fie achitat, a spus Ponta. El a anuntat anterior, de mai multe ori, ca Relu Fenechiu va fi inlocuit in psotul de ministru al Transporturilor daca va fi condamnat si nu a exclus varianta de a-si asuma conducerea interimara a ministerului, precizand insa ca spera sa nu fie obligat sa recurga .

Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru EFICIENT.

Premierul Victor Ponta a declarat, la iesirea de la Ambasada Frantei, ca fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat vineri la cinci ani de inchiare cu executare, a fost un ministru bun si eficient. Premierul a mai explicat ca a discutat cu Fenechiu la telefon dupa pronuntarea sentintei in dosarul Transformatorul si ca a transmis demisia ministrului la presedintie. Citeste si Reactia lui Antonescu dupa condamnarea lui Fenechiu: Nu regret ca l-am sustinut Am vorbit cu Fenechiu acum 3 minute, .

Premierul Ponta preia interimatul la Transporturi: Sunt multumit ca Fenechiu a fost un ministru bun

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca va prelua interimatul la conducerea Ministerului Turismului, dupa ce ministrul in functie Relu Fenechiu a spus ca demisioneaza, in urma condamnarii la cinci ani de.

Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun.

Premierul Victor Ponta a declarat, la iesirea de la Ambasada Frantei, ca fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat vineri la cinci ani de inchiare cu executare, a fost un ministru bun si eficient. Premierul a mai explicat ca a discutat cu Fenechiu la telefon dupa pronuntarea sentintei in dosarul Transformatorul si ca a transmis demisia ministrului la presedintie. Am vorbit cu Fenechiu acum 3 minute, mi-a confirmat ca isi da demisia, voi transmite documentele. In Constitutie exista doar .

Victor Ponta, schimbare de declaratie in cateva zeci de secunde, despre revocarea lui Fenechiu: Voi trimite documentele la presedintie. Am facut documentele, le-am si transmis presedintelui

Victor Ponta a incercat vineri seara sa lamureasca misterul demisiei/demiterii/revocarii lui Relu Fenechiu, dar a facut doua afirmatii care se contrazic, la interval de cateva zeci de secunde.

Victor Ponta, despre decizia presedintelui de a retrimite in Parlament legea privind intelegerea cu Rompetrol: A fost doar un joc politic. Parlamentul va revota si gata, ca mai mult de doua ori nu se poate

Premierul Victor Ponta considera ca retrimiterea in Parlament de catre presedinte a Legii prin care Rompetrol scapa de datoria de 600 milioane dolari a fost doar un joc politic. Victor Ponta mai spune ca statul roman nu mai are nicio datorie de luat. Rompetrol a transformat, a convertit datoria in creante. Procesul cu statul roman l-au castigat ei in prima instanta, deci povestea datoriei mai este pe la Cotroceni. Deocamdata s-a convertit creanta, a precizat Ponta. Acesta a mai spus ca daca nu ar fi fost adoptat memorandumul, Rompetrol ar fi putut intra in insolventa. Reamintim ca presedintele Traian Basescu nu a promulgat legea privind Memorandumul de intelegere dintre statul roman si The Rompetrol Group N. , retrimitand-o spre reexaminare Parlamentului, argumentand ca o decizie care era de competenta guvernului a fost luata de Parlament.

Ponta, despre vizita premierului francez: Relatiile bilaterale au atins un nivel mult, mult superior celui din ultimii ani

Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa intalnirea cu omologul sau francez, Jean-Marc Ayrault, ca vizita sa in Romania reprezinta o actiune concreta de relansare a parteneriatului strategic intre Romania si Franta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )