Libnet.ro
UNICEF

20:00

Premierul Ponta a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii. Potrivit Mediafax,. continuă pe Antena3

Victor Ponta a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, agentiei Mediafax ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii.

Ponta l-a nominalizat pe Dacian Ciolos pentru postul de comisar european la Agricultura

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii.

Ponta l-a propus oficial pe Ciolos pentru un nou mandat de comisar european

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii.

Premierul Ponta ii cere ministrului Plumb un proiect de amnistie pentru pensionari (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, in sedinta de Guvern, ministrului Muncii Rovana Plumb elaborarea unei legi prin care pensionarii care sunt datori la bugetul de Asigurarim Sociale sa nu mai plateasca acele.

Seful Apelor Romane a discutat cu premierul Ponta si i-a explicat ca a coordonat, prin telefon, toate interventiile din timpul inundatiilor

Directorul Administratiei Nationale Apele Romane Vasile Pintilie a vorbit telefonic cu premierul Ponta, miercuri, dupa ce acesta a cerut demiterea sa, informandu-l ca toate activitatiile institutiei au fost.

Victor Ponta l-a nominalizat pe Dacian Colos pentru un nou mandat de comisar european

Dacian Ciolos a fost propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul de la Agricultura, a anuntat, joi seara, premierul Victor Ponta, potrivit B1 TV. El a precizat ca a.

Premierul Ponta: Sunt primul candidat la functia de presedinte despre care stiti absolut tot

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat marti in discursul in care si-a anuntat intentia de a candida la functia de presedinte al Romaniei, ca nu are niciun secret si ca trebuie sa-i.

Premierul Ponta a cerut destituirea sefului de la Apele Romane, plecat in concediu in perioada in care numeroase judete din tara sunt afectate de inundatii

Premierul Victor Ponta a cerut, miercuri, destituirea din functie a sefului de la Apele Romane, Vasile Pintilie, aflat in concediu si absent de la comandamentul de urgenta organizat la Guvern, informeaza B1 TV.

Premierul Ponta, in zonele afectate de inundatii

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, insotiti de autoritati, au fost, marti, la Polovragi, acolo unde inundatiile au facut prapad. Anterior, Ponta a inspectat, marti dupa-amiaza, comuna.

Premierul Ponta spune ca prima rectificare bugetara din acest an va fi una pozitiva

Rectificarea bugetara, pregatita de Guvern pentru perioada imediat urmatoare, va fi pozitiva, a declarat, luni seara, premierul Victor Ponta. intrebat, la Romania TV, daca acest fapt presupune ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )