Libnet.ro
UNICEF

16:30

Premierul Victor Ponta raspunde intrebarilor adresate de Radu Tudor

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta raspunde intrebarilor adresate de Radu Tudor

Economia merge bine si va merge bine cu noile masuri adoptate daca nu ne conving rusii, prostia sau foamea oarba de putere sa facem o mare criza care sa strice tot, spune premierul Victor Ponta intr-o. continuă pe Antena3

SURSE: Premierul Victor Ponta are nevoie de inca sapte zile de recuperare

Conform unor surse Antena 3, premierul Victor Ponta are nevoie de inca sapte zile de recuperareReporterul Antena 3, Diana Lazar, a explicat:in aceasta dimineata premierul a facut un nou control si.

Sebastian Ghita: Procurorii urmaresc sa il determine pe premierul Victor Ponta sa demisioneze

Sebastian Ghita, urmarit penal pentru trafic de influenta, evaziune fiscala, spalare de bani si coruperea alegatorilor, sustine ca premierul Victor Ponta ar putea fi pus sub control judiciar. Deputatul mai.

Senatorul Balu propune ca membrii CSAT urmariti penal sa nu mai participe la sedintele Consiliului. Este vizat premierul Victor Ponta, vicepresedinte CSAT

Senatorul liberal Marius Balu a depus la Senat un proiect legislativ prin care propune suspendarea dreptului de a participa la sedintele CSAT a membrilor aflati sub urmarire penala, acesta spunand ca ideea i-a venit de la situatia premierului Victor Ponta, urmarit penal penal in dosarul lui Dan Sova.

Radu Tudor: Acest Guvern, ne place sau nu, are rezultate bune. Crestere economica, scaderi de taxe, excedent bugetar

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat, sambata dimineata, intr-o interventie telefonica la News Magazine, ca a fost placut surprins sa vada ca premierul Victor Ponta i-a.

Ponta da vina pe rusi, prostie si foamea de putere daca economia nu va merge bine. Raspunsurile prim-ministrului la intrebarile lui Radu Tudor

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia la recuperare, raspunde, pe Facebook, celor trei intrebari adresate de jurnalistul Antenei 3, Radu Tudor, privind mersul economiei, autostrada Bucuresti-Arad si salariile medicilor.

Ponta raspunde Rusiei: Romania nu poate fi intimidata de amenintari, scutul antiracheta e fundamental

Premierul Victor Ponta a reactionat la mesajul Consiliului de Securitate al Rusiei, conform caruia Polonia si Romania devin automat tinte potentiale pentru gazduirea scutului american antiracheta, spunand ca Romania nu poate fi intimidata de.

Ponta raspunde criticilor: Numai rusii, prostia sau foamea oarba de putere pot determina o mare criza

Din Turcia, unde se afla de mai bine de 10 zile, pentru operatie la genunchi si recuperare, prim-ministrul Victor Ponta raspunde, tot pe Facebook, celor ingrijorati de soarta economiei si de efectele pe care le-ar putea avea masurile cuprinse in noul Cod Fiscal, contestat atat de FMI, cat si de Comisia Europeana.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Iohannis ne-a pacalit. Nu ne-a consultat. in PSD nu e nimeni ca sa voteze pentru

Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a pacalit PSD, pentru ca social democratii nu au fost consultati pe tema nominalizarii lui MRU la sefia SIE. Mai mult de atat, premierul a.

Dragnea Sper ca Victor Ponta va reveni in tara in 7-10 zile

Liviu Dragnea a declarat, ieri, ca spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in 7-10 zile, deoarece lipsa lui tulbura Partidul Social Democrat si afecteaza coalitia aflata la guvernare, arata mai multe surse din presa.

Dragnea: Sper ca Victor Ponta va reveni in tara in 7-10 zile

Liviu Dragnea a declarat, ieri, ca spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in 7-10 zile, deoarece lipsa lui tulbura Partidul Social Democrat si afecteaza coalitia aflata la guvernare, arata mai multe surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )