Libnet.ro
UNICEF

17:00

SURSE: Premierul Victor Ponta are nevoie de inca sapte zile de recuperare

Antena3 Antena3,
SURSE: Premierul Victor Ponta are nevoie de inca sapte zile de recuperare

Conform unor surse Antena 3, premierul Victor Ponta are nevoie de inca sapte zile de recuperareReporterul Antena 3, Diana Lazar, a explicat:in aceasta dimineata premierul a facut un nou control si. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta raspunde intrebarilor adresate de Radu Tudor

Economia merge bine si va merge bine cu noile masuri adoptate daca nu ne conving rusii, prostia sau foamea oarba de putere sa facem o mare criza care sa strice tot, spune premierul Victor Ponta intr-o.

Sebastian Ghita: Procurorii urmaresc sa il determine pe premierul Victor Ponta sa demisioneze

Sebastian Ghita, urmarit penal pentru trafic de influenta, evaziune fiscala, spalare de bani si coruperea alegatorilor, sustine ca premierul Victor Ponta ar putea fi pus sub control judiciar. Deputatul mai.

Senatorul Balu propune ca membrii CSAT urmariti penal sa nu mai participe la sedintele Consiliului. Este vizat premierul Victor Ponta, vicepresedinte CSAT

Senatorul liberal Marius Balu a depus la Senat un proiect legislativ prin care propune suspendarea dreptului de a participa la sedintele CSAT a membrilor aflati sub urmarire penala, acesta spunand ca ideea i-a venit de la situatia premierului Victor Ponta, urmarit penal penal in dosarul lui Dan Sova.

Dragnea Sper ca Victor Ponta va reveni in tara in 7-10 zile

Liviu Dragnea a declarat, ieri, ca spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in 7-10 zile, deoarece lipsa lui tulbura Partidul Social Democrat si afecteaza coalitia aflata la guvernare, arata mai multe surse din presa.

Dragnea: Sper ca Victor Ponta va reveni in tara in 7-10 zile

Liviu Dragnea a declarat, ieri, ca spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in 7-10 zile, deoarece lipsa lui tulbura Partidul Social Democrat si afecteaza coalitia aflata la guvernare, arata mai multe surse din presa.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Iohannis ne-a pacalit. Nu ne-a consultat. in PSD nu e nimeni ca sa voteze pentru

Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a pacalit PSD, pentru ca social democratii nu au fost consultati pe tema nominalizarii lui MRU la sefia SIE. Mai mult de atat, premierul a.

Victor Ponta: Felicitari fetelor din echipa de spada. Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia pentru recuperare dupa operatia la genunchi, a transmis felicitari fetelor din echipa de spada a Romaniei care au obtinut medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku.

Mesajul ironic al lui Victor Ponta postat pe Facebook

Felicitari fetelor din echipa de spada, antrenorilor si Federatiei! Felicitari Romania! Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist a scris premierul Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta: Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia

Premierul Victor Ponta a condamnat cu fermitate atentatul care a vizat doua hoteluri din Tunisia. Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia. Solidaritate cu Tunisia si condoleante familiilor.

Victor Ponta, mesaj pe Twitter in limba franceza: Profunda indignare dupa atentatul din Isere

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, in limba franceza, in care arata ca exista o profunda indignare dupa atentatul din Isere si ca Franta este sprijinita in mobilizarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )