Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dragnea Sper ca Victor Ponta va reveni in tara in 7-10 zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea Sper ca Victor Ponta va reveni in tara in 7-10 zile

Liviu Dragnea a declarat, ieri, ca spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in 7-10 zile, deoarece lipsa lui tulbura Partidul Social Democrat si afecteaza coalitia aflata la guvernare, arata mai multe surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea: Sper ca Victor Ponta va reveni in tara in 7-10 zile

Liviu Dragnea a declarat, ieri, ca spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in 7-10 zile, deoarece lipsa lui tulbura Partidul Social Democrat si afecteaza coalitia aflata la guvernare, arata mai multe surse din presa.

Liviu Dragnea: Sper ca Ponta sa revina in 7-10 zile, lipsa lui tulbura partidul si coalitia

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in cateva zile, 7 - 10 zile, avertizand ca lipsa acestuia tulbura foarte mult partidul si tulbura si coalitia cu efecte in exercitarea.

Victor Ponta vrea sa revina in tara saptamana viitoare

Victor Ponta se va intoarce in Romania intr-o saptamana. Anuntul a fost facut chiar de premier, dupa ce Liviu Dragnea a avertizat ca PSD si coalitia de guvernare sunt in pericol. Potrivit lui.

Premierul Victor Ponta raspunde intrebarilor adresate de Radu Tudor

Economia merge bine si va merge bine cu noile masuri adoptate daca nu ne conving rusii, prostia sau foamea oarba de putere sa facem o mare criza care sa strice tot, spune premierul Victor Ponta intr-o.

Liviu Dragnea: Lipsa lui Ponta tulbura partidul si coalitia. Sper sa revina in 7-10 zile

Liviu Dragnea il asteapta acasa pe premierul Victor Ponta cat mai curand. Liderul PSD a declarat ca lipsa acestuia tulbura partidul si coalitia. Este o perioada in care aceasta lipsa tulbura.

Dragnea: Lipsa lui Ponta tulbura partidul si coalitia. Cand spera sa se intoarca premierul din Turcia

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in cateva zile, 7 - 10 zile, intrucat lipsa acestuia tulbura foarte mult partidul si tulbura si coalitia cu efecte in exercitarea actului de guvernare.

Daniel Savu, senator PSD: Daca Victor Ponta cedeaza si isi da demisia, cariera lui s-a terminat

Senatorul PSD Daniel Savu spune ca daca Victor Ponta va pleca din fruntea Guvernului, cariera lui s-a terminat, noteaza Digi24 . In plus, arata parlamentarul Daniel Savu, Victor Ponta va pierde total si sprijinul partidului.

Victor Ponta: Daca nu apare nimic neprevazut voi veni mult mai repede acasa

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intoarce mai repede decat era prevazut in Romania, in contextul evenimentelor din ultima vreme. Ponta a anuntat ca e foarte posibil ca in weekendul viitor sa.

Victor Ponta o numeste pe Rovana Plumb presedinte interimar al PSD (VIDEO)

Victor Ponta si-a desemnat un interimar la sefia PSD. Dupa ce l-a propus pe Gabriel Oprea intermar in fruntea Guvernului, Ponta o imputerniceste pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, sa ocupe functia de presedinte.

Rovana Plumb, PRESEDINTE INTERIMAR al PSD in locul lui Victor Ponta

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, este, de miercuri, presedintele interimar al PSD, a hotarat Victor Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )