Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, la DNA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a fost citat la Directia Nationala Anticoruptie, referitor la dosarul Carpatica, in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu Mustatea. continuă pe Ziarul Bursa

Udrea: Partidul Miscarea Populara cere demisia presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu

Partidul Miscarea Populara cere demisia de urgenta a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, ca urmare a anuntului DNA privind inceperea urmaririi penale asupra sa, arata Elena Udrea, intr-un comunicat remis Adevarul.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, este urmarit penal de procurorii DNApentru constituirea de grup infractional si abuz in serviciu, in dosarul in care a fost.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, urmarit penal

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, urmarit penal de procuroii DNA. El este acuzat de constituire la grup infractional si abuz in serviciu. Stire in curs de.

Presedintele ASF, Dan Radu Ruseanu, propune injumatatirea salariilor de lux

Dan Radu Rusanu se apara in scandalul salariilor imense de la ASF. El spune ca lefurile din 2013 sunt mai mici decat cele pe care le primeau fostii membri ai conducerii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, pus sub urmarire penala de DNA: Este acuzat de fapte de coruptie

SefulASF, DanRaduRusanu, a ajuns vineri dimineata la Directia NationalaAnticoruptie DNA), pentru a fi audiat, acesta fiind pus sub urmarire penala, relateaza B1 TV. Rusanu este cerceta.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, audiat la DNA: Probabil marti voi afla daca sunt pus sub invinuire

UPDATE: 11:51: La iesirea din sediul DNA, DanRadu Rusanu a declarat ca este posibil ca marti sa afle daca va fi pus sub invinuire. SefulASF, DanRaduRusanu, a ajuns vineri dimineata la.

Dan Radu Rusanu, urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat. DNA: Seful ASF, presiuni pentru a proteja Carpatica

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, este urmarit penal de procurorii DNApentru constituirea de grup infractional si abuz in serviciu, in dosarul in care a fost.

Presedintele ASF, Dan Rusanu, citat in dosarul Carpatica

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, s-a prezentat, vineri, la DNA, fiind citat in dosarul Carpatica, in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu.

Dan Radu Rusanu anunta ca va cere Parlamentuilui injumatatirea salariilor conducerii ASF

Salariile membrilor Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) ar putea fi reduse cu 50% in acest an, comparativ cu nivelul anului 2013, in acest sens urmand sa fie inaintata o propunere comisiei de specialitate din Parlament, a declarat presedintele institutiei, Dan Radu Rusanu.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, este audiat la DNA. Numele lui apare in dosarul privind fapte de coruptie la Carpatica si ASF

Seful Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, s-a prezentat vineri la DNA, numele lui aparand in dosarul Carpactica - ASF, informeaza Agerpres. La intrarea in sediul DNA, Dan Radu Rusanu nu a dorit sa faca declaratii. Conform procurorilor DNA, Marzac ar fi vrut postul de vicepresedinte pentru a putea proteja mai bine interesele firmei de asigurari Carpatica, iar pentru asta ar fi urmat sa se foloseasca si de relatia pe care o avea cu presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, fost vicepresedinte al PNL, finul ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu, si al sotiei acestuia, Laura Chitoiu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )