Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, afla astazi daca ramane in arest

Adevărul Adevărul,
Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, afla astazi daca ramane in arest

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, afla miercuri daca va fi in continuare cercetat in arest dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti prin care a fost arestat preventiv. continuă pe Adevărul

Cine este seful Cancelariei Prim-ministrului, Vlad Stoica, seful cel mare indicat de presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu

Vlad Stoica, indicat de presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, drept seful cel mare, ocupa functia de sef al Cancelariei Primului-Ministru, cu rang de ministru, din februarie 2013, cand a fost numit prin decizie a premierului Victor Ponta. De asemenea, in 25 februarie 2013, premierul l-a numit pe Stoica si in functia de membru al Comitetului Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari efectuate de Eximbank.

ICCJ judeca miercuri contestatia presedintelui CJ Mehedinti, Adrian Duicu, la decizia de arestare preventiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri contestatia depusa de presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, impotriva deciziei prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este urmarit penal de procurorii DNA pentru sapte infractiuni, printre care trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la dare de mita, transmite Agerpres.

Baronul din Mehedinti, Adrian Duicu, facea trafic de influenta la Guvern pentru seful politiei judetene

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, s-ar fi folosit de relatiile sale pentru a influenta autoritatile publice centrale, incepand cu membri ai Guvernului Romaniei si demnitari de la varful Ministerului Afacerilor Interne. Principalul scop ar fi fost acela de a-l promova pe seful IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, care la randul lui urma sa-l ajute in dosarul in care baronul este acuzat de incompatibilitate.

Judecatorul Norel Popescu, membru CSM, cercetat disciplinar dupa ce i-ar fi dat sfaturi baronului de Mehedinti Adrian Duicu

Judecatorul Norel Popescu, membru interimar al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) este cercetat disciplinat de Inspectia Judiciara a CSM dupa ce i-ar fi dat sfaturi judiciare presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu arestat preventiv pentru comiterea mai multor infractiuni de coruptie.

Procurorii DNA continua audierile in cazul presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti

Procurorii DNA continua audierile in ancheta care-i vizeaza pe seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, seful IPJ si liderul PSD Orsova. Cei trei au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, pentru a contesta decizia de arestare preventiva

Seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, se afla din nou in fata instantei, unde a constestat decizia de arestare preventiva. Potrivit referatului procurorilor, Adrian Duicu facea trafic de.

Seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, la iCCJ pentru a contesta decizia de arestare preventiva

Seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, a mers miercuri dimineata la sediul iCCJ, unde a constestat decizia de arestare preventiva. Potrivit referatului procurorilor, Adrian Duicu facea trafic de.

Nicusor Constantinescu pleaca in Statele Unite. Presedintele Consiliului Judetean nu rateaza ocazia sa acuze procurorii DNA de abuz

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pleaca in Statele Unite ale Americii sa se opereze. Seful judetului nu a ratat o ultima ocazie de a-i acuza pe procurorii DNA de abuz, dupa ce acestia l-au retinut pe primarul Radu Mazare.

Democrat-liberalii din Bihor il ameninta pe presedintele Consiliului Judetean cu demitere prin referendum

Cornel Popa, presedintele Consiliului Judetean Bihor a fost amenintat de catre senatorul Gavrila Ghilea, cu un referendum de demitere. Senatorul democrat-liberal acuza modul abuziv in care s-au repartizat catre primarii cotele din sumele defalcate din impozitul pe venit si TVA pentru echilibrarea bugetelor locale.

Profil de baron total: Cum aranja afacerile, angajarile, dedicatiile la TV si postarile pe Facebook in judetul Mehedinti baronul de PSD Adrian Duicu - Referatul DNA

Adrian Duicu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, le-a permis reprezentantilor a doua firme sa cunoasca datele tehnice din cadrul unei proceduri de achizitii publice la Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, actiune in urma careia a fost incheiat un contract, se arata in Referatul procurorilor DNA in dosarul de coruptie al sefului CJ Mehendinti. Inainte sa fie semnat contractul de 4. 000 de euro, un medic l-a avertizat pe Duicu ca aparatura care urma sa fie cumparata de la firmele favorizate nu este corespunzatoare, fiind niste chinezisme, arata procurorii in referatul consultat de HotNews. ro. Aceasta nu este singura infractiune de care Duicu este acuzat. Potrivit procurorilor, baronul de Mehedinti si-a implicat televiziunile pe care le controla intr-o incercare de a se razbuna pe doi asistenti de la Spitalul Judetean de Urgenta Mehedinti, pentru faptul ca acestia au postat pe reteaua de socializare facebook mesaje prin care isi exprimau opozitia fata de actiunile inculpatului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )