Libnet.ro
UNICEF

00:07

Seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, la iCCJ pentru a contesta decizia de arestare preventiva

B1 B1,
Seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, la iCCJ pentru a contesta decizia de arestare preventiva

Seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, a mers miercuri dimineata la sediul iCCJ, unde a constestat decizia de arestare preventiva. Potrivit referatului procurorilor, Adrian Duicu facea trafic de. continuă pe B1

ICCJ judeca miercuri contestatia presedintelui CJ Mehedinti, Adrian Duicu, la decizia de arestare preventiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri contestatia depusa de presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, impotriva deciziei prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este urmarit penal de procurorii DNA pentru sapte infractiuni, printre care trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la dare de mita, transmite Agerpres.

Baronul din Mehedinti, Adrian Duicu, facea trafic de influenta la Guvern pentru seful politiei judetene

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, s-ar fi folosit de relatiile sale pentru a influenta autoritatile publice centrale, incepand cu membri ai Guvernului Romaniei si demnitari de la varful Ministerului Afacerilor Interne. Principalul scop ar fi fost acela de a-l promova pe seful IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, care la randul lui urma sa-l ajute in dosarul in care baronul este acuzat de incompatibilitate.

Cine este seful Cancelariei Prim-ministrului, Vlad Stoica, seful cel mare indicat de presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu

Vlad Stoica, indicat de presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, drept seful cel mare, ocupa functia de sef al Cancelariei Primului-Ministru, cu rang de ministru, din februarie 2013, cand a fost numit prin decizie a premierului Victor Ponta. De asemenea, in 25 februarie 2013, premierul l-a numit pe Stoica si in functia de membru al Comitetului Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari efectuate de Eximbank.

Judecatorul Norel Popescu, membru CSM, cercetat disciplinar dupa ce i-ar fi dat sfaturi baronului de Mehedinti Adrian Duicu

Judecatorul Norel Popescu, membru interimar al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) este cercetat disciplinat de Inspectia Judiciara a CSM dupa ce i-ar fi dat sfaturi judiciare presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu arestat preventiv pentru comiterea mai multor infractiuni de coruptie.

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, afla astazi daca ramane in arest

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, afla miercuri daca va fi in continuare cercetat in arest dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti prin care a fost arestat preventiv.

Seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, pentru a contesta decizia de arestare preventiva

Seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, se afla din nou in fata instantei, unde a constestat decizia de arestare preventiva. Potrivit referatului procurorilor, Adrian Duicu facea trafic de.

Judecator de la CSM, cercetat disciplinar dupa ce i-ar fi dat sfaturi judiciare presedintelui CJ Mehedinti, Adrian Duicu

Inspectia Judiciara a CSM il cerceteaza disciplinar pe judecatorul Norel Popescu, membru interimar al ConsiliuluiSuperior al Magistraturii, dupa ce acesta i-ar fi dat sfaturi judiciare lui Adrian Duicu,.

Subiectele Zilei: Cum a facut Mitica sa dispara trei milioane de euro de la Liga. Iata traseul complet al banilor; Cum l-a cunoscut seful PNL pe Adrian Duicu si ce exemplu da atunci cand e intrebat se fac dosare politice?; Unde au disparut cei 35 de tort

Cartita Sf. Varvara a batut recordul mondial la sapat tunelul din Drumul Taberei. Una din cele doua masinarii care sapa tunelurile pentru Magistrala. Povestile primilor miliardari ai Romaniei, dupa 24 de ani de capitalism: averi colosale, puscarie sau faliment. Dupa 1990, in fiecare oras au aparut afaceristi.

VIDEO Ponta: Nu ma dezic nici de Adrian Duicu, nici de Prioteasa. Au probleme doar pentru ca sunt din judete unde PSD sta foarte bine

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu se dezice de presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu, si nici de seful CJ Dolj, Ion Prioteasa, afirmand ca acestia au probleme pentru ca PSD este bine cotat in judetele respective.

Ponta, solidar cu baronul PSD de Mehedinti, arestat preventiv: Nu ma dezic de Adrian Duicu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, ca nu se dezice de baronul PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, arestat preventiv pentru 30 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )