Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Hollande, dupa atacul cu mitraliera de la Paris: Toate ipotezele cercetate in cadrul anchetei sunt de ordin terorist

România Liberă România Liberă,
Presedintele Hollande, dupa atacul cu mitraliera de la Paris: Toate ipotezele cercetate in cadrul anchetei sunt de ordin terorist

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat ca atacul produs in seara zlei de joi, 20 aprilie, in centrul Parisului reprezinta un act terorist. continuă pe România Liberă

Hollande, dupa atacul din Paris: Un omagiu national va fi adus acestui politist care a fost asasinat in mod las. Concetatenii nostri sunt protejati (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande participa la o reuniune de criza cu premierul Bernard Cazeneuve si ministrul de Interne Matthias Fekl, dupa atacul produs joi noapte pe bulevardul.

Marine Le Pen creste usor in sondaje dupa atacul din Paris, dar Emmanuel Macron ramane favorit

Candidatul En Marche, Emmanuel Macron, continua sa fie primul in sondajele pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, desi Marine Le Pen a crescut dupa atacul comis joi noapte in Paris, informeaza.

Trump, reactie dupa atacul din Paris: Se intampla lucruri teribile in lume. Trebuie sa ramanem puternici si vigilenti (VIDEO)

Se intampla lucruri teribile in lume, iar noi trebuie sa ramanem puternici si vigilenti, a fost reactia presedintelui american Donald Trump, dupa atacul produs joi noapte in.

Sorin Grindeanu, reactie dupa atacul din Paris: Suntem solidari cu prietenii nostri francezi

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat pe o retea de socializare cu privire la atacul violent din Paris, potrivit DC News. Condoleante familiei politistului francez ucis aseara in atacul de la.

Donald Trump - prima reactie dupa atacul de la Paris: Pare sa fie un nou act terorist

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa atacul cu mitraliera de la Paris, in care un politist a fost ucis iar altul este grav ranit.

Ministerul francez de Interne, dupa atacul armat de pe Champs-Elysees: Agresorul a fost impuscat in riposta

Ministerul francez de Interne a declarat, la scurt timp dupa atacul armat de pe Champs-Elysees, ca agresorul a fost impuscat in riposta. Prefectura de politie a subliniat ca.

Dragnea, dupa atacul de la Paris: Actiunea impotriva terorismului inca nu este concertata atat cat ar trebui

Actiunea impotriva terorismului inca nu este concertata atat cat ar trebui, iar liderii lumii ar trebui sa se coordoneze mai bine, a afirmat joi seara presedintele PSD, Liviu Dragnea,.

O turista straina a fost ranita in atacul din Paris

O turista straina a fost ranita in atacul produs pe bulevardul parizian Champs-Elysees, informeaza Le Figaro, care citeaza surse din cadrul politiei. O turista a fost ranita de.

Atacul din Paris, revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic (VIDEO)

Atacul de pe bulevardul parizian Champs-Elysees a fost revendicat de catre gruparea jihadista Stat Islamic, informeaza AFP. Autorul atacului de pe Champs-Elysees din centrul Parisului este Abu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )