Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Iohannis a semnat decretele pentru numirea consilierilor prezidentiali. Cine a ramas pe lista

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis a semnat decretele pentru numirea consilierilor prezidentiali. Cine a ramas pe lista

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de numire a consilierilor prezidentiali, anunta Presedintia, intr-un comunicat. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru numirea a 5 consilieri: Dan Mihalache se afla printre ei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele pentru numirea in functie a primilor sai consilieri, informeaza Administratia Prezidentiala. Printre acestia se numara Sorin Dan Mihalache, Dan Andrei.

Iohannis a semnat decretele de numire in functie a consilierilor prezidentiali Dan Mihalache, Andrei Muraru, Cosmin Marinescu, Tatiana Niculescu Bran si George Scutaru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de numire in functia de consilier prezidential pentru Dan Mihalache, Andrei Muraru, Cosmin Marinescu, Tatiana Niculescu Bran si George Scutaru, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Care este echipa din spatele lui Klaus Iohannis. Putine surprize pe lista consilierilor prezidentiali

Tatiana Niculescu Bran, scriitoare si fost jurnalist la BBC, va fi noul purtator de cuvant al Amdinistratiei Prezidentiale, iar Dan Mihalache are sanse mari sa fie seful Cancelariei. Prezenta surpriza in.

Iohannis si-a numit cinci consilieri prezidentiali

Presedintele Klaus Werner Iohannis a semnat, luni, decretele de numire in functia de consilier prezidential pentru Sorin-Dan Mihalache, Dan-Andrei Muraru, Cosmin-Stefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran si.

FOTO Pe cine ia Iohannis cu el la Cotroceni. Lista consilierilor prezidentiali

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, isi va numi astazi in functie toti consilierii prezidentiali, dintre care fac parte fosti colegi de partid, dar si oameni din mediul universitar.

Presedintele Iohannis, unii consilieri de la Cotroceni si riscul datului in bara

Dl Klaus Iohann si-a numit consilierii pe teme de maxima semnificatie politica, sociala, economica si culturala. Este simptomatic ca, in pofida unui mesaj trimis de numerosi cunoscuti intelectuali, publicat in revista 22, dl Iohannis care a raspuns ca se va gandi cat se poate de serios la acel subiect) continua sa apeleze la personaje precum Dan Mihalache pesedist devenit penelist, fost redactor al imundei publicatii feseniste Azi, de care nu stiu sa se fi delimitat) si Andrei Muraru s-a scris destul despre contra-performantele profesionale si morale ale acestuia pentru a mai fi nevoie sa insist).

Presedintia: Presedintele Iohannis si premierul Ponta au avut o intalnire intre patru ochi, privind colaborarea institutionala

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut, luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire de o ora, intre patru ochi, in care s-au abordat perspectivele colaborarii institutionale intre Presedintie si Guvern, a declarat, pentru HotNews, purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu-Bran.

Profil Octav Bjoza, prima persoana decorata de presedintele Iohannis - Luptator anticomunist, condamnat la 15 ani de munca silnica. Ce declara in 2009: Nu sunt legionar, dar norocul meu a fost sa fiu educat in temnite de unii dintre ei

Octav Bjoza, prima persoana decorata de Klaus Iohannis in calitatea sa de presedinte, s-a nascut la Iasi in 1938 dar copilaria si adolescenta si-o petrece la Brasov, unde urmeaza cursurile Colegiului National Andrei Saguna. Intre anii 1956-1958 a facut parte impreuna cu alti 14 elevi, studenti si muncitori din organizatia anticomunista Garda Tineretului Roman din Brasov, care avea drept scop inlaturarea regimului democrat popular din tara noastra pe calea violentei, potrivit prezentarii postate pe site-ul Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, al carei presedinte este. Vezi in articol o inregistrare video cu Octav Bjoza participand la o comemorare religioasa a martirilor legionari asasinati.

Victor Ponta: Consultarea cu presedintele Iohannis, extrem de utila, serioasa si eficienta

Premierul Victor Ponta afirma ca intalnirea avuta cu presedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utila, serioasa si eficienta, o prima consultare institutionala care arata ca lucrurile intra pe.

Presedintele Iohannis a depus o coroana, in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, luni, o coroana, in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei, intr-o ceremonie care a durat aproximativ doua minute, el urmand sa acorde, la ora 16. 00, prima decoratie din mandat, presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )