Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presedintia: Presedintele Iohannis si premierul Ponta au avut o intalnire intre patru ochi, privind colaborarea institutionala

Hotnews Hotnews,
 Presedintia: Presedintele Iohannis si premierul Ponta au avut o intalnire intre patru ochi, privind colaborarea institutionala

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut, luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire de o ora, intre patru ochi, in care s-au abordat perspectivele colaborarii institutionale intre Presedintie si Guvern, a declarat, pentru HotNews, purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu-Bran. continuă pe Hotnews

Intalnire Klaus Iohannis - Victor Ponta, luni la ora 12:00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Victor Ponta la o intalnire la Palatul Cotroceni pentru a discuta legat de prioritatile guvernarii, precum si perspectivele colaborarii intre institutiile pe care cei doi le reprezinta, anunta Iohannis intr-o postare pe contul sau de Facebook.

intalnirea Iohannis-Ponta s-a incheiat. Presedintele si premierul au discutat despre prioritatile guvernarii

UPDATE:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta s-a incheiat in urma cu putin timp. Cei doi au discutat mai bine de o ora despre planurile economico-sociale pentru.

Victor Ponta: Consultarea cu presedintele Iohannis, extrem de utila, serioasa si eficienta

Premierul Victor Ponta afirma ca intalnirea avuta cu presedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utila, serioasa si eficienta, o prima consultare institutionala care arata ca lucrurile intra pe.

Presedintele Iohannis a semnat decretele pentru numirea consilierilor prezidentiali. Cine a ramas pe lista

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de numire a consilierilor prezidentiali, anunta Presedintia, intr-un comunicat.

Posibila intalnire intre Barack Obama, Vladimir Putin si Kim Jong-Un. Cand ar putea avea loc

Rusia i-a invitat pe presedintele SUA, Barack Obama si pe liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, la ceremoniile care vor marca 70 de ani de la incheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial, informeaza Mediafax.

Profil Octav Bjoza, prima persoana decorata de presedintele Iohannis - Luptator anticomunist, condamnat la 15 ani de munca silnica. Ce declara in 2009: Nu sunt legionar, dar norocul meu a fost sa fiu educat in temnite de unii dintre ei

Octav Bjoza, prima persoana decorata de Klaus Iohannis in calitatea sa de presedinte, s-a nascut la Iasi in 1938 dar copilaria si adolescenta si-o petrece la Brasov, unde urmeaza cursurile Colegiului National Andrei Saguna. Intre anii 1956-1958 a facut parte impreuna cu alti 14 elevi, studenti si muncitori din organizatia anticomunista Garda Tineretului Roman din Brasov, care avea drept scop inlaturarea regimului democrat popular din tara noastra pe calea violentei, potrivit prezentarii postate pe site-ul Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, al carei presedinte este. Vezi in articol o inregistrare video cu Octav Bjoza participand la o comemorare religioasa a martirilor legionari asasinati.

Presedintele Iohannis a depus o coroana, in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, luni, o coroana, in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei, intr-o ceremonie care a durat aproximativ doua minute, el urmand sa acorde, la ora 16. 00, prima decoratie din mandat, presedintelui.

Presedintele Iohannis, unii consilieri de la Cotroceni si riscul datului in bara

Dl Klaus Iohann si-a numit consilierii pe teme de maxima semnificatie politica, sociala, economica si culturala. Este simptomatic ca, in pofida unui mesaj trimis de numerosi cunoscuti intelectuali, publicat in revista 22, dl Iohannis care a raspuns ca se va gandi cat se poate de serios la acel subiect) continua sa apeleze la personaje precum Dan Mihalache pesedist devenit penelist, fost redactor al imundei publicatii feseniste Azi, de care nu stiu sa se fi delimitat) si Andrei Muraru s-a scris destul despre contra-performantele profesionale si morale ale acestuia pentru a mai fi nevoie sa insist).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )