Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Samsung Electronics a fost resuscitat si operat in urma unei crize cardiace

B1 B1,
Presedintele Samsung Electronics a fost resuscitat si operat in urma unei crize cardiace

Presedintele Samsung Electronics, Lee Kun Hee, in varsta de 72 de ani, a fost operat duminica in urma unei crize cardiace si se afla in stare stabila. Acesta a suferit un infarct noaptea trecuta, a. continuă pe B1

Presedintele Samsung Electronics A SUFERIT UN INFARCT

Presedintele Samsung Electronics, Lee Kun Hee, sub conducerea caruia compania a devenit cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a fost operat duminica in urma unei crize cardiace si se afla in stare.

Cluj: O persoana este ranita, iar alta cautata sub daramaturi, in urma unei explozii

O persoana a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj. Explozia a afectat mai multe case din .

O persoana a murit, iar o alta a fost ranita in urma unei explozii in localitatea clujeana Izvoru Crisului

O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta si-a pierdut viata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, si care a afectat mai multe case din vecinatate, reprezentantii ISU Cluj cercetand cauzele care au dus la producerea deflagratiei, arata Mediafax.

Cluj: O persoana ranita si alta prinsa sub daramaturi, in urma unei explozii

O explozie care a avut loc sambata dimineata la Cluj-Napoca in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, a distrus o casa si afectat alte imobile din vecinatate. O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi.

35 de oameni au murit in SUA in urma unei tornade (VIDEO)

O tornada a ucis 35 de oameni in Statele Unite ale Americii. Cele mai multe pagube au fost inregistrate in statul Mississippi. in imaginile facute publice de un angajat al unei biserici locale si preluate de NBC,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )