Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Traian Basescu: Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Daniel, nu are nicio retinere sa treaca Prutul

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu: Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Daniel, nu are nicio retinere sa treaca Prutul

Prezent la Adevarul LIVE, presedintele roman Traian Basescu a spus ca Mitropolitul Petru al Basarabiei trebuie sa fie mai activ. Declaratia a fost facuta incontextulvizitei Patriarhului Kiril in Republica Moldova. continuă pe Adevărul

ACCIDENT UNGARIA: Presedintele Traian Basescu transmite condolenate victimelor accidentului.

Presedintele Traian Basescu a trasmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria. Cum s-a produs ACCIDENTUL in care au murit TREI romani si au fost raniti alti 18 Am primit cu profunda tristete vestea despre accidentul petrecut in aceasta dimineata in Ungaria in care si-au pierdut viata trei cetateni romani, iar alte 18 persoane au fost grav ranite. Doresc sa adresez sincere condoleante familiilor victimelor si sa imi exprim, .

A aparut prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepoata acestuia (FOTO)

Pe site-urile de socializare a aparut deja prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepotica acestuia, fiica Eelenei Basescu, relateaza B1 TV. Eelena Basescu a nascut, sambata noapte, o fetit.

Presedintele Traian Basescu, din nou in vizita la Spitalul Universitar sa-si vada fiica cea mica si nepotica

Proaspatul bunic, Traian Basescu si sotia lui, Maria au mers luni, din nou la Spitalul Universitar pentru a-si vizita nepotica. Mezina familiei, Elena, a adus pe lume sambata noapte, in jurul orei 03. 30, o fetita. Presedintele a povestit astazi la Adevarul Live, despre venirea pe lume a primei sale nepoate, despre momentul in care a luat-o pe cea mica in brate, dar si despre nasterea celor doua fiice ale sale.

Traian Basescu: Limba romana, unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale. La multi ani, romani, la multi ani, vorbitori ai limbii romane

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata felicitari si urari romanilor si vorbitorilor de limba romana, cu ocazia Zilei Limbii Romane, aratand ca in aceasta zi sarbatorim unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale.

Traian Basescu: Avem DATORIA de a pastra si de a cultiva limba romana. ...

In data de 31 august sarbatorim, incepand din acest an, Ziua Limbii Romane. Presedintele Traian Basescu le-a transmis tuturor vorbitorilor de limba romana cat de important este sa o pastreze asa cum este. In data de 31 august sarbatorim, incepand din acest an, Ziua Limbii Romane, o zi in care romanii si vorbitorii limbii romane de pretutindeni cinstesc unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale. In lume traiesc, astazi, in jur de 30 de milioane de vorbitori .

Traian Basescu: Limba romana, unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii nationale

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj plin de felicitari si urari romanilor, cu ocazia Zilei Limbii Romane, prin intermediul unui comunicat de presa. Potrivit presedintelui, limba.

Prima reactie a lui Ponta dupa criticile lui Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu il intereseaza criticile la adresa sa din partea presedintelui Traian Basescu. Ce spune presedintele Basescu nu ma intereseaza. Eu mi-am facut datoria ca premier in fata cetatenilor tarii. Decizia pe Rosia Montana o ia doar Parlamentul, a declarat Victor Ponta intr-o conferinta. Citeste si Basescu: Premierul a GRESIT ca a trimis Rosia Montana in Parlament Presedintele Traian Basescu a a declarat luni ca premierul a gresit ca a trimis Rosia .

Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata.

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit .

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania/ Gruia Stoica a

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )