Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Traian Basescu, din nou in vizita la Spitalul Universitar sa-si vada fiica cea mica si nepotica

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu, din nou in vizita la Spitalul Universitar sa-si vada fiica cea mica si nepotica

Proaspatul bunic, Traian Basescu si sotia lui, Maria au mers luni, din nou la Spitalul Universitar pentru a-si vizita nepotica. Mezina familiei, Elena, a adus pe lume sambata noapte, in jurul orei 03. 30, o fetita. Presedintele a povestit astazi la Adevarul Live, despre venirea pe lume a primei sale nepoate, despre momentul in care a luat-o pe cea mica in brate, dar si despre nasterea celor doua fiice ale sale. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a ajuns la Spitalul Universitar unde isi viziteaza fiica si nepoata

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, la Spitalul Universitar pentru a-si vizita fiica si nepoata, relateaza B1 TV. Sunt bucuros, a declarat presedintele la intratea in unitatea sanitara. La.

ACCIDENT UNGARIA: Presedintele Traian Basescu transmite condolenate victimelor accidentului.

Presedintele Traian Basescu a trasmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria. Cum s-a produs ACCIDENTUL in care au murit TREI romani si au fost raniti alti 18 Am primit cu profunda tristete vestea despre accidentul petrecut in aceasta dimineata in Ungaria in care si-au pierdut viata trei cetateni romani, iar alte 18 persoane au fost grav ranite. Doresc sa adresez sincere condoleante familiilor victimelor si sa imi exprim, .

Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa.

Presedintele Traian Basescu a ajuns la Spitalul Universitar din Bucuresti, acolo unde fiica sa Elena a nascut o fetita in aceasta dimineata. Sunt fericit, au fost singurele cuvinte pe care le-a spus seful statului jurnalistilor, inainte de a intra in unitatea medicala. Doctorii l-au intampinat pe Traian Basescu cu flori. Mai multe detalii: Elena Basescu a NASCUT o fetita.

Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoata mea a primit nota 9

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a fost in vizita la Spitalul Universitar pentru a-si vedea fiica si nepotica, ca cea mica a primit nota 9 si ca este sanatoasa. Sunt bucuros.

Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoata mea a primit nota 9 (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a fost in vizita la Spitalul Universitar pentru a-si vedea fiica si nepotica, ca cea mica a primit nota 9 si ca este sanatoasa. Sunt bucuros si.

A aparut prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepoata acestuia (FOTO)

Pe site-urile de socializare a aparut deja prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepotica acestuia, fiica Eelenei Basescu, relateaza B1 TV. Eelena Basescu a nascut, sambata noapte, o fetit.

Ministrul Sanatatii lauda sistemul, dupa ce Elena Basescu a nascut la Spitalul Universitar

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, duminica, la scola de vara a PNL, raspunzand unei intrebari legate de faptul ca fiica sefului statului, Elena Basescu, a ales sa nasca intr-un spital.

Presedintele Traian Basescu: Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Daniel, nu are nicio retinere sa treaca Prutul

Prezent la Adevarul LIVE, presedintele roman Traian Basescu a spus ca Mitropolitul Petru al Basarabiei trebuie sa fie mai activ. Declaratia a fost facuta incontextulvizitei Patriarhului Kiril in Republica Moldova.

Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata.

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit .

Bunicul Traian Basescu, despre nepotica sa: Seamana sigur cu mine

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la iesirea de la Spitalul Universitar, ca nepotica sa a primit nota 9 la nastere, in ciuda faptului ca s-a nascut prematur. intrebat cu cine seamna fetita, Basescu a raspuns: Seamana cu mine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )