Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pretul carbunelui european a scazut la minimul ultimilor sapte ani, din cauza reducerii cererii

Antena3 Antena3,
Pretul carbunelui european a scazut la minimul ultimilor sapte ani, din cauza reducerii cererii

Pretul carbunelui a scazut vineri pe piata europeana la cel mai redus nivel din ultimii sapte ani, in conditiile in care guvernele, din SUA si pana in China, au intensificat eforturile pentru reducerea. continuă pe Antena3

Pretul carbunelui european a scazut la minimul ultimilor 7 ani

Pretul carbunelui a scazut, azi, pe piata europeana la cel mai redus nivel din ultimii sapte ani, in conditiile in care guvernele, din SUA si pana in China, au intensificat eforturile pentru reducerea utilizarii celei mai poluante surse de energie, transmite Bloomberg.

Actiunile europene, la maximul ultimilor 7 ani si jumatate

Actiunile europene au atins azi maximul ultimilor sapte ani si jumatate, trase de cresterea titlurilor Volkswagen, dupa raportari incurajatoare privind vanzarile de masini, transmite Reuters.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte ani de inchisoare, pentru delapidare

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de tribunalul Bucuresti, la sapte ani de inchisoare, pentru delapidare, informeaza Mediafax.

Galati: Un copil de sapte ani lasat nesupravegheat de mama sa a cazut de la etajul trei al unui hotel

Un copil de sapte ani a ajuns la spital cu fractura de femur, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui hotel din municipiul Galati, fiind lasat nesupravegheat de mama lui. Incidentul a avut loc in noaptea.

Galati: Un copil de sapte ani a cazut de la etajul trei al unui hotel

Un copil in varsta de sapte ani a ajuns la spital cu fractura de femur, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui hotel din municipiul Galati, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de catre mama sa, informeaza Mediafax.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare: Decizia nu este definitiva

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva,.

Sapte ani in infernul inchisorilor comuniste. Marturia unui fost detinut politic: La Jilava am stat dezbracati, fara lumina si aer, era crunt!

Considerat dusman al poporului si condamnat la 15 ani pentru uneltire impotriva regimului comunist, din care a executat 7, Nicolae Stamu a vazut moartea cu ochii in fiecare zi cat timp a fost inchis la Jilava, Aiud si Periprava. Umilinta, batai, foame si interogatorii nesfarsite. Asa isi aminteste cumplita experienta pe care a trait-o. Avea un singur gand: sa se spanzure.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )