Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sapte ani in infernul inchisorilor comuniste. Marturia unui fost detinut politic: La Jilava am stat dezbracati, fara lumina si aer, era crunt!

Adevărul Adevărul,
Sapte ani in infernul inchisorilor comuniste. Marturia unui fost detinut politic: La Jilava am stat dezbracati, fara lumina si aer, era crunt!

Considerat dusman al poporului si condamnat la 15 ani pentru uneltire impotriva regimului comunist, din care a executat 7, Nicolae Stamu a vazut moartea cu ochii in fiecare zi cat timp a fost inchis la Jilava, Aiud si Periprava. Umilinta, batai, foame si interogatorii nesfarsite. Asa isi aminteste cumplita experienta pe care a trait-o. Avea un singur gand: sa se spanzure. continuă pe Adevărul

Martirii inchisorilor comuniste. Supliciul unui botosanean cu origini nesanatoase: Am luat atata bataie ca ma rugam sa mor

Dumitru Hutanu un botosanean din Leorda, care a indraznit sa ridice oamenii impotriva colectivizarii comuniste, a suferit un adevarat supliciu in temnitele in care a fost aruncat de tovarasi. Acesta si-a prezentat marturia cutremuratoare.

Galati: Un copil de sapte ani a cazut de la etajul trei al unui hotel

Un copil in varsta de sapte ani a ajuns la spital cu fractura de femur, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui hotel din municipiul Galati, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de catre mama sa, informeaza Mediafax.

Galati: Un copil de sapte ani lasat nesupravegheat de mama sa a cazut de la etajul trei al unui hotel

Un copil de sapte ani a ajuns la spital cu fractura de femur, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui hotel din municipiul Galati, fiind lasat nesupravegheat de mama lui. Incidentul a avut loc in noaptea.

Traian Basescu risca sapte ani de iNCHISOARE

Fostul presedinte Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu va fi audiat miercuri la Parchetul.

Sapte ani de inchisoare, pedeapsa fostilor directori de la Electrica Brasov in dosarul prizelor Siemens

Dupa zece ani de procese, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie s-au pronuntat in dosarul Electrica Brasov. Sentinta instantei supreme este definitiva.

Povestea unui fost jihadist care a decis sa fuga din Statul Islamic: Executiile sunt un rit de initiere/ I-am parasit pentru ca imi era frica si eram profund ingrijorat de aceasta situatie oribila

Hamza este un barbat in varsta de 33 de ani din Fallujah si a devenit luptator al Statului Islamic in urma cu un an de zile, dupa ce a fost atras de sentimentele religioase asemanatoare. Cu toate acestea, acum doua luni, jihadistul a fugit pentru ca i se ceruse sa ajute la executarea unor persoane pe care le cunostea si pentru ca fusese ingrozit de violurile la care erau supuse femeile din comunitatea Yazidi. Intr-un interviu pentru The Independent, Hamza relateaza motivele pentru care s-a alaturat Statului Islamic, experienta sa ca membru al gruparii jihadiste si cum a luat decizia de a pleca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )