Libnet.ro
UNICEF

05:00

Galati: Un copil de sapte ani a cazut de la etajul trei al unui hotel

România Liberă România Liberă,
Galati: Un copil de sapte ani a cazut de la etajul trei al unui hotel

Un copil in varsta de sapte ani a ajuns la spital cu fractura de femur, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui hotel din municipiul Galati, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de catre mama sa, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un copil de patru ani a cazut de la etajul doi dupa ce a deschis singur geamul dormitorului

Un copil de patru ani din municipiul Arad a cazut de la etajul doi al unui bloc din cartierul Micalaca. Baiatul a deschis fereastra dormitorului si s-a urcat pae pervaz, de unde a cazut.

Un baietel de doar 7 ani a vazut moartea cu ochii dupa ce a cazut in gol de la etajul trei al unui hotel

Un baietel de doar 7 ani a vazut noaptea trecuta moartea cu ochii dupa ce a cazut in gol de la etajul trei al unui hotel situat pe strada Crizantemei din Galati. Totul s-a petrecut din cauza neglijentei mamei lui, care l-a lasat nesupravegheat in camera.

Galati: Un copil de sapte ani lasat nesupravegheat de mama sa a cazut de la etajul trei al unui hotel

Un copil de sapte ani a ajuns la spital cu fractura de femur, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui hotel din municipiul Galati, fiind lasat nesupravegheat de mama lui. Incidentul a avut loc in noaptea.

Traian Basescu risca sapte ani de iNCHISOARE

Fostul presedinte Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu va fi audiat miercuri la Parchetul.

Sapte ani in infernul inchisorilor comuniste. Marturia unui fost detinut politic: La Jilava am stat dezbracati, fara lumina si aer, era crunt!

Considerat dusman al poporului si condamnat la 15 ani pentru uneltire impotriva regimului comunist, din care a executat 7, Nicolae Stamu a vazut moartea cu ochii in fiecare zi cat timp a fost inchis la Jilava, Aiud si Periprava. Umilinta, batai, foame si interogatorii nesfarsite. Asa isi aminteste cumplita experienta pe care a trait-o. Avea un singur gand: sa se spanzure.

Sapte ani de inchisoare, pedeapsa fostilor directori de la Electrica Brasov in dosarul prizelor Siemens

Dupa zece ani de procese, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie s-au pronuntat in dosarul Electrica Brasov. Sentinta instantei supreme este definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )