Libnet.ro
UNICEF

16:30

Preturile proprietatilor noi din Bucuresti,in continuare in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile proprietatilor noi din Bucuresti,in continuare in crestere

Preturile proprietatilor noi din Bucuresti au continuat sa creasca mai repede decat media, ajungand la 4,8% in ultimele patru trimestre, pe cand proprietatile vechi situate in Capitala au stagnat, potrivit Indicelui Proprietatilor Rezidentiale, Eurobank Property Services EPS), pe trimestrul al patrulea 2014. Cu toate acestea, la nivel national, proprietatile noi inregistreaza scaderi mai mari decat proprietatile vechi, de 2,6% de la an la an, conform Indicelui. in general, indicele rezidential calculat de EPS arata continuarea trendului de scadere a valorii proprietatilor. Faptul ca indicele agregat la nivel national poate fi rezultatul a doua tendinte concurente, de crestere si de scadere a preturilor, concomitent cu o usoara redresare a pietei de prima importanta Bucuresti Centru), sugereaza ca o crestere a indicelui ar putea fi posibila in trimestrele urmatoare. continuă pe Ziarul Bursa

Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut in februarie cu 7,1%

Comenzile noi din industria prelucratoare pe total piata interna si piata externa au scazut in februarie atat fata de aceeasi luna a anului precedent, cu 7,1%, cat si comparativ cu ianuarie, cu 3,9%, a anuntat marti Institutul National de Statistica INS), citat de Mediafax. Evolutia a fost influentata de scaderile inregistrate in industria bunurilor de capital de 6,7% in termeni nominali, fata de prima luna a anului), industria bunurilor de uz curent 1,1%) si cea a bunurilor intermediare 0,5%). Industria bunurilor de folosinta indelungata a crescut cu 0,9%.

Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut cu 7,1%

Comenzile noi din industria prelucratoare, per total piata interna si piata externa), au scazut in februarie, in termeni nominali, atat fata de ianuarie cu 3,9%), cat si in raport cu luna corespunzatoare din anul precedent cu 7,1%), a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS), intr-un comunicat trimis redactiei.

George Copos va fi pus in libertate dupa ce a ispasit o treime din pedeapsa. Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva (VIDEO)

Omul de afaceri George Copos va fi pus in libertate dupa ce a ispasit o treime din pedeapsa de aproape patru ani, informeaza B1 TV. Avocatii lui Copos au invocat varsta inaintata, cele cinci lucrari pe care.

Zeci de persoane asteapta de trei ore in Aeroportul din Iasi, cursa spre Bucuresti avand intarziere

Cateva zeci de persoane asteapta, de aproximativ trei ore, in Aeroportul din Iasi pentru a pleca catre Bucuresti, intrucat cursa aeriana Tarom programata sa decoleze spre Capitala marti dimineata are intarziere, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )