Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prima zi de campanie. Klaus Iohannis, in vizita in Maramures. Seful statului participa la prezentarea planului investitional al Regiunii Nord-Vest

Adevărul Adevărul,
Prima zi de campanie. Klaus Iohannis, in vizita in Maramures. Seful statului participa la prezentarea planului investitional al Regiunii Nord-Vest

Presedintele Klaus Iohannis merge, in prima zi de campanie electorala, sa participe la doua evenimente din Maramures, acolo unde la sefia Consiliului Judetean a fost ales un politician liberal. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis: La temelia oricarei societati sanatoase, in construirea unui viitor pentru toti, stau respectul fata de trecut si fata de personalitatile vizionare care l-au marcat si pretuirea valorilor care ne definesc (VIDEO)

UPDATE, 6 noiembrie, ora 13. 20 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o alocutiune, la Maramures, unde a participat laredeschiderea muzeului Casa memoriala Gheorghe Pop de Basesti, dar si la.

VIDEO Klaus Iohannis: Asteptam primele rezultate ale masurilor de restrictii peste doua - trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca primele rezultate ale noilor restrictii anuntate in urma cu o zi de autoritati pentru a incetini avansul pandemiei Covid-19 sunt asteptate peste doua-trei saptamani. Seful statului, care a efectuat o vizita in judetul Maramures, si-a exprimat speranta ca aceste masuri sunt destul de ferme pentru a putea evita un lockdown dupa alegerile din 6 decembrie. Presedintele Klaus Iohannis sustine joi declaratii de presa, de la ora 15:30, dupa ce a participat in judetul Maramures la prezentarea planului investitional pe Regiunea de Nord-Vest.

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL la conferinta de presa: PSD a falimentat sistemul de sanatate

Klaus Iohannis a lansat, marti seara, un nou atac la PSD. Seful statului a afirmat ca social-democratii au avut o politica sanitara foarte proasta, lucru care s-ar rasfrange si asupra situatiei actuale in care se afla Romania. Iohannis spune ca PNL este singurul partid care poate sa reformeze acest domeniu.

Klaus Iohannis, in vizita in Maramures: La temelia oricarei societati sanatoase stau respectul fata de trecut si personalitatile vizionare care l-au marcat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la evenimentului de redeschidere a Casei Memoriale George Pop de Basesti, ca la baza oricarei societati sanatoase stau respectul fata de personalitatile vizionare ale trecutului si pretuirea valorilor care ne definesc, acestea fiind punti ale dialogului si ale convietuirii.

Klaus Iohannis: Am initiat contacte cu alte state pentru un eventual transfer al pacientilor COVID-19. Sper sa nu ajungem acolo

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Romania a initiat contacte cu alte state pentru un eventual transfer al pacientilor infectati cu coronavirus. Seful statului a precizat ca spera sa nu ajungem.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban l-a chemat pe Klaus Iohannis sa prezideze esecul guvernarii PNL. Sunt dispusi sa sacrifice tot pentru o mana de voturi

Liderul social democratilor,Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe contul de Facebook, la scurt timp dupa ce seful statului, Klaus Iohannis, a prezidat sedinta de Guvern din cursul serii de joi, 5.

Klaus Iohannis, despre alegeri in pandemie: Este posibila organizarea in conditii de siguranta Democratia se garanteaza prin alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern din cursul serii de joi, 5 noiembrie. Seful statului a discutat si despre organizarea alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, in contextul.

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului legea de exonerare a personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume incasate nelegal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Parlamentului spre reexaminare actul normativ care modifica legea 782018 privind exonerarea personalului platit din fonduri publice de la plata unor sume reprezentand venituri de natura salariala. Seful statului precizeaza ca se impune reanalizarea modalitatii de reglementare.

Alegeri prezidentiale in SUA. Klaus Iohannis: Aprofundarea si extinderea parteneriatului strategic cu Statele Unite este un pilon de baza al politicii noastre externe (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, in debutul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre alegerile prezidentiale din Statele Unite. Seful statului a precizat, in acest context, ca.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )