Libnet.ro
UNICEF

07:00

Prima sedinta a noului PNL, dupa alegeri: liberalii stabilesc strategia de preluare a puterii

Adevărul Adevărul,
Prima sedinta a noului PNL, dupa alegeri: liberalii stabilesc strategia de preluare a puterii

Conducerea noului PNL, din care face parte si PDL, se intalneste astazi in prima sedinta de dupa alegeri, pentru a pune la punct strategia de dupa alegeri. continuă pe Adevărul

Prima demisie in PSD dupa alegeri: Liderul organizatiei din Maramures renunta la functie

Prima demisie din PSD in urma alegerilor prezidentiale are loc la Maramures. Presedintele executiv al organizatiei, Calin Matei, a anuntat ca demisioneaza din functie, el urmand sa ramana simplu membru de.

Blaga: ACL nu mai exista de azi-noapte. Marti, sedinta al noului PNL, rezultat din fuziunea cu PDL

Update 13. 23 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, copresedinte al noului PNL a anuntat, luni, ca maine va avea loc o prima sedinta a Colegiului director al noului PNL, rezultat din fuziunea cu PDL. Am convocat im.

Conducerea noului PNL, prima sedinta dupa alegerile prezidentiale de duminica

Prima sedinta a noului PNL a inceput, marti, iar la reuniunea noului PNL, rezultat din fuziunea PNL si PDL, au venit atat presedintele in functie al PNL, Klaus Iohannis, cat si presedintele PDL, Vasile Blaga, si in absenta fostului presedinte al PNL Crin Antonescu. Se pare ca se va discuta strategia politica de urmat dupa alegeri.

Vasile Blaga, la BUTOANE. Declaratia despre statutul lui Klaus Iohannis in noul PNL

Conducerea Partidului National Liberal se reuneste astazi in prima sedinta de bilant extinsa de dupa alegeri, la care vor participa liderii din teritoriu si parlamentarii formatiunii. Principalele discutii v.

Sotia lui Klaus Iohannis, prima declaratie dupa alegeri

Sotia lui Klaus Iohannis a oferit presei, luni dimineata, prima declaratie dupa alegerea sotului sau ca presedinte al Romaniei.

Ciprian Marica, dupa alegeri: Romania a trecut la un alt nivel

Ciprian Marica a postat, luni, pe contul sau de Facebook, un mesaj in care afirma ca, dupa alegerile prezidentiale care au avut loc duminica, Romania a trecut la un alt nivel. M-am bucurat enorm ca au iesit la vot tineri, multi tineri, despre care se spunea ca nu le pasa. Dragi prieteni, un lucru e clar: Romania a trecut la un alt nivel, a precizat atacantul echipei nationale a Romaniei.

Quintus: Antonescu are sanse sa preia PNL dupa Iohannis

Crin Antonescu are sanse sa devina viitorul presedinte PNL daca va decide sa candideze dupa plecarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni. O spune presedintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu Quintus. Alta.

Surse: Ludovic Orban va prelua sefia PNL, dupa ce Klaus Iohannis va deveni oficial presedinte

Potrivit unor surse citate de B1 TV, sefia Partidului National Liberal va fi preluata de Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis va fi instalat in functia de presedinte. De altfel, Alianta Crestin Liberala nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )