Libnet.ro
UNICEF

12:00

Primari migratori din Vrancea, despre alegerile prezidentiale: Este un rezultat care ne pune la respect, dar nu regretam nimic

Adevărul Adevărul,
Primari migratori din Vrancea, despre alegerile prezidentiale: Este un rezultat care ne pune la respect, dar nu regretam nimic

Nu mai putin de sapte edili din Vrancea s-au transferat la PSD prin ordonanta migratiei politice promovata de vicepremierul Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Ce scriu agentiile de presa din strainatate despre alegerile din Romania

Agentia France Presse, Reuters, Associated Press si ANSA relateaza despre victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din Romania, notand ca scrutinul a fost marcat de probleme pentru.

Adevarul Live, ora 11.00: Sociologul Vasile Dancu explica de ce a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale

Vasile Dancu, directorul institutului de sondare a opiniei publice IRES, explica la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, cum si mai ales cand a pierdut candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

PROTESTE in Capitala, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale

Cateva mii de persoane protesteaza in Capitala, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale. Manifestantii au pornit, de la Guvern, pe bulevardul Kisseleff, spre sediul PSD,.

Buletinul de vot de la alegerile prezidentiale. Victor Ponta - stanga, Klaus Iohannis - dreapta

Specimenul de buletin de vot pentru turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale, ce se desfasoara duminica, 16 noiembrie 2014, arata asezarea in pagina a celor doi candidati - Victor Ponta si Klaus Iohannis. Aceasta coincide cu orientarea lor politica - de stanga sau de dreapta.

CCR a respins miercuri cererile de anulare a alegerile prezidentiale

Judecatorii Curtii Constitutionale discuta, astazi, trei contestatii privind al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sesizarile au fost formulate de cetateni simpli .

CCR judeca miercuri trei contestatii privind alegerile prezidentiale

Judecatorii Curtii Constitutionale discuta, astazi, trei contestatii privind al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sesizarile au fost formulate de cetateni simpli .

Subiectiv: Cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale - sase concluzii

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, sase concluzii care sintetizeaza motivele pentru care Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a pierdut alegerile in.

SURPRIZA scrutinului prezidential din Romania, in presa straina. Favoritul admite infrangerea

Presa straina relateaza pe larg despre alegerile prezidentiale din Romania, observand victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis, un exponent al combaterii coruptiei, in fata premierului social-democrat.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Turul doi judetul Mures, ora 13.00: 22,91%

Biroul Electoral Central BEC) va monitoriza daca alegatorii se vor inghesui sau nu sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014. Primele estimari privind prezenta la urne vor fi date la ora 11. 30, apoi, din trei in trei ore, pe tot parcursul zilei de duminica. in al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2014, la ora 13. 00, s-au prezentat la urne in judetul Mures 22,91% din alegatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )