Libnet.ro
UNICEF

20:00

Primaria Capitalei a a deschis un nou adapost pentru caini in comuna Bragadiru, acesta avand o capacitate de 1600 de locuri

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei a a deschis un nou adapost pentru caini in comuna Bragadiru, acesta avand o capacitate de 1600 de locuri

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, institutie in subordinea Primariei Capitalei, a deschis un nou adapost pentru caini in comuna Bragadiru, acesta avand o capacitate de 1600 de locuri. Hala in care functioneaza adapostul a fost inchiriata de la Administratia Penitenciarelor, dotata corespunzator, iar municipalitatea plateste pentru ea si terenul aferent de 3. 600 mp o chirie de 4500 de euro/luna. Pe langa inchirierea halei, ASPA mai are cu Administratia Penitenciarelor un protocol prin care 25 de detinuti de la Penitenciarul Bucuresti-Rahova sunt angajati sa aiba de grija de animale. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a deschis un nou adapost pentru caini de 1600 de locuri in comuna Bragadiru

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, institutie in subordinea Primariei Capitalei, a deschis un nou adapost pentru caini in comuna Bragadiru, acesta avand o capacitate de 1600 de locuri. Hala in care functioneaza adapostul a fost inchiriata de la Administratia Penitenciarelor, dotata corespunzator, iar municipalitatea plateste pentru ea si terenul aferent de 3. 600 mp o chirie de 4500 de euro/luna. Pe langa inchirierea halei, ASPA mai are cu Administratia Penitenciarelor un protocol prin care 25 de detinuti de la Penitenciarul Bucuresti-Rahova sunt angajati sa aiba de grija de animale.

Primaria Capitalei: 30 de milioane de euro cheltuite degeaba.

Primaria Capitalei ar putea ramane fara sediu, desi a cheltuit 9,7 milioane euro bani pe care i-a platit pana acum pentru chiria cladirii din Splaiul Independentei. In plus, vechiul sediu, aflat acum in renovare, este departe de a fi gata, desi sumele alocate lucrarilor au depasit 20 de milioane de euro. In martie 2010, Primaria Capitalei s-a mutat cu chirie intr-un imobil privat, pentru a permite consolidarea si reabilitarea cladirii vechi din centrul Bucurestiului in care isi .

FOTOGALERIE Garda de Mediu a stopat tunderea copacilor din Parcul Herastrau. Primaria Capitalei a taiat ilegal 83 de arbori

Primaria Capitalei a toaletat fara avizele legale 83 de copaci seculari din Parcul Herastrau, monument istoric, potrivit unei constatari facute de Garda Nationala de Mediu. Municipalitatea a inceput in urma cu cateva zile sa toaleteze arborii din acest parc, aleea din fata Arcului de Triumf, din coroanele acestora ramanand cateva bete. Deputatul Remus Cernea a catalogat aceasta actiune drept o mutilare si barbarie, sesizand Garda de Mediu. Institutia de control a interzis municipalitatii sa mai toaleteze arborii care nu reprezinta pericol pentru trecatori si a amendat-o.

HOT! Sore lanseaza un nou clip, pentru single-ul Dor sa-ti fie dor! Vezi aici cum arata!

Sore a lansat un nou videoclip, pentru single-ul Dor sa-ti fie dor, o piesa de dragoste emotionanta, in versurile careia.

Andreea Marin si Virgil Iantu, din nou voci pentru desene animate

Andreea Marin si Virgil Iantu au fost din nou ofertati pentru a inregistra vocile unui nou film de desene animate. Pentru dublajul in limba romana, cele doua vedete au intrat recent in studio si au fost, se pare, remunerate cu mii de euro.

Unul dintre punctele negre ale MCV-ului: nerespectarea deciziilor judecatoresti primite si de Primaria Capitalei

Unul din punctele raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare intocmit de Comisia Europeana, publicat miercuri, este nerespectarea deciziilor judecatoresti de catre autoritatile publice. Prin acest aspect, Primaria condusa de Sorin Oprescu este vizata de cel putin trei puncte, sustin reprezentantii societatii civile.

Unul dintre punctele negre ale raportului MCV: nerespectarea deciziilor judecatoresti primite de Primaria Capitalei

Unul din punctele raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare intocmit de Comisia Europeana, publicat miercuri, este nerespectarea deciziilor judecatoresti de catre autoritatile publice. Prin acest aspect, Primaria condusa de Sorin Oprescu este vizata de cel putin trei puncte, sustin reprezentantii societatii civile.

Primaria Capitalei nu va autoriza demolarea Cathedral Plaza

Reprezentantii Primariei Municipiului Bucuresti nu intentioneaza sa semneze autorizatia de demolare a imobilului cu 19 etaje construit in vecinatatea Catedralei Sf. Iosif din Capitala, potrivit unor surse apropiate situatiei, care ne-au spus: Cathedral Plaza nu va fi demolata. Primaria nu va semna o autorizatie de demolare in urma careia proprietarul sa-i ceara daune de zeci de milioane de euro. Orice autorizatie, fie ea de construire sau demolare, trebuie ceruta de proprietar.

Un nou mesaj pentru Mircea Toma: Petrica, lupul si onoarea jurnalistilor romani

Mircea Toma a decis sa-mi raspunda. Precizez ca nu vorbim aici despre jurnalistul Mircea Toma, ci despre o persoana responsabila, prin statutul organizatiei ActiveWatch, de monitorizarea derapajelor de la deontologia profesionala din presa scrisa si electronica) din Romania. Intr-o interventie de o admirabila claritate, sociologul Andrei Musetescu explica ce inseamna actiunea de monitorizare, care este legatura intre aceasta si demersul evaluarii. Chestiunea nu este a polemicilor politice, ci a asasinarii in efigie a unor jurnalisti pentru ca isi apara independenta analizelor si sustin valorile statului de drept. Aceasta este miza. Nu e catusi de putin prea devreme sa constati ca lupul a intrat in Cetate. Ca monitor al primejdiei, Petrica trebuie sa traga semnalul de alarma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )