Libnet.ro
UNICEF

11:00

Primaria Capitalei va face un studiu de 1 milion de lei pentru a decide daca autostrada suspendata va fi facuta in parteneriat public privat sau prin concesiune (VIDEO)

B1 B1,
Primaria Capitalei va face un studiu de 1 milion de lei pentru a decide daca autostrada suspendata va fi facuta in parteneriat public privat sau prin concesiune (VIDEO)

Autostrada suspendata inelul median), promisa de primarul Sorin Oprescu inca de acum 7 ani, se pare ca va fi facuta dupa ce primaria Capitalei va intocmi un studiu pentru a decide daca este mai bine sa fie. continuă pe B1

Cati bani cheltuie Primaria Capitalei in 2015 pe statui

Primaria Capitalei prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic va cheltui in 2015 circa 10 milioane de lei pentru realizarea si amplasarea mai multor sculpturi in Capitala. Pentru finalizarea monumentului Aripi, ce ar urma sa fie amplasat la Casa Presei, municipalitatea a alocat 3 milioane lei. Initial, primarul Sorin Oprescu a cerut 5,5 milioane lei, insa consilierii locali au mai taiat din suma. Pentru realizarea statuii din bronz dedicata printului Rainier al III-lea de Monaco si realizata de Ionel Stoicescu au fost alocati 3,9 milioane lei, dintre care 1,2 milioane lei pentru soclul statuii.

Fonduri de 200 milioane de lei pentru ajutoare destinate agricultorilor

Guvernul a decis alocarea sumei de 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor, fonduri deblocate in acest sens, printr-un Memorandum, din bugetul de stat pentru 2015.

Guvernul aloca 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor

Guvernul a decis, marti, alocarea sumei de 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor, fonduri deblocate in acest sens, printr-un memorandum, din bugetul de stat, pentru ajutoare nationale tranzitorii in sectorul vegetal si cel zootehnic.

UTOK Fury 999 lei pentru multi cai putere [REVIEW]

Compania romaneasca UTOK a lansat, in ultima perioada, o serie de smartphone-uri cu dotari bune la preturi decente. UTOK Fury este unul dintre aceste modele si a ajuns si la noi in redactie. Piata smartphone-urilor din Romania este una foarte competitiva. Pe langa jucatorii globali precum Samsung, Apple, LG, HTC sau Sony, exista si o [] UTOK Fury 999 lei pentru multi cai putere [REVIEW] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Primaria Capitalei are un buget de 4,2 miliarde de lei. Pe ce vor fi cheltuiti banii in acest an

Dupa ore intregi de dezbateri, consilierii generali au aprobat bugetul Primariei Capitalei din acest an. Astfel, Bucurestiul are in 2015 - 4,2 miliarde de lei.

16 milioane de lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate al Autostrazii Sibiu - Fagaras

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a semnat astazi contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu - Fagaras, in valoare de 16,3 milioane lei.

Amenzi de peste 1,1 milioane lei pentru munca la negru

Peste 1. 800 de persoane care munceau fara contracte de munca au fost depistate in perioada 30 martie - 4 aprilie, fiind aplicate amenzi ce depasesc 1,1 milioane de lei. Inspectia Muncii a desfasurat in.

Monica Macovei, sanctionata de AEP cu aproape 300.000 de lei pentru nereguli inregistrate in campania sa prezidentiala

In urma controalelor facute de Autoritatea Electorala Permanenta privind alegerile prezidentiale de anul trecut, AEP a decis confiscarea a aproape 300. 000 de lei din banii destinati campaniei electorale a Monicai.

CNADNR acorda 700 milioane de lei pentru executia portiunii Suplacu de Barcau - Bors

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a desemnat proiectantul si executantul unei portiuni din autostrada Brasov - Targu-Mures - Cluj - Oradea, valoarea ofertei castigatoare fiind de 701 milioane de lei fara TVA.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )