Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primarul din Targu Mures, cercetat pentru luare de mita, iar fiul sau pentru complicitate si spalare de bani

Adevărul Adevărul,
Primarul din Targu Mures, cercetat pentru luare de mita, iar fiul sau pentru complicitate si spalare de bani

Primarul municipiului Targu-Mures este cercetat pentru luare de mita, dupa ce in anul 2011 Consiliul Local ar fi emis noua hotarari pentru realizarea unui proiect, in care direct interesat era omul de afaceri Mircea-Nicolae Musgociu. Totodata, in acelasi dosar este acuzat de complicitate la luare de mita si spalare de bani si fiul primarului, Dan Aurel Florea. continuă pe Adevărul

Primarul din Targu Mures, urmarit penal de DNA pentru luare de mita

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in acelasi dosar este pus sub urmarire.

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, urmarit penal pentru luare de mita

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal pentru luare de mita de procurorii DNA intr-un nou dosar de coruptie.

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, urmarit penal pentru luare de mita

ACTUALIZARE 13:18 Dorin Florea si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la Primaria Targu Mures Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, si-a anuntat, miercuri, candidatura pentru al cincilea mandat de primar. El a spus ca va porni in cursa electorala ca independent sustinut de PNL si de alte formatiuni politice.

Ciprian Dobre, presedintele Consiliului Judetean Mures, urmarit penal pentru luare de mita si spalare de bani

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus extinderea urmaririi penale fata de Ciprian Minodor Dobre, presedintele Consiliului Judetean Mures, acesta fiind acuzat de luare de mita, spalare de bani si folosire a influentei, fapte comise in perioada in care era prefect de Mures.

Primarul de la Targu Mures si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in ziua in care DNA a inceput urmarirea penala pe numele lui

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, si-a anuntat, miercuri, candidatura pentru al cincilea mandat de primar. El a spus ca va porni in cursa electorala ca independent sustinut de PNL si de.

Judecator condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita

Un fost judecator al Tribunalului Dolj a fost condamnat, definitiv, la sapte ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Sentinta a fost data de inalta Curte de Casatie si Justitie. El a cerut bani de la doi inculpati pentru a-i scapa de masurile preventive, transmite Digi24.

Judecatorul care l-a eliberat pe ucigasul cu , condamnat la 7 ani si 6 luni de inchisoare pentru luare de mita. Sentinta este definitiva

Judecatorul Bogdan Diaconescu a fost condamnat definitiv la 7 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Fostul magistrat din cadrul Tribunalului Dolj a pretins de la doi inculpati bani pentru a le inlocui sau revoca masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu.

UMF Targu Mures a castigat definitiv procesul privind stagiile clinice ale studentilor in limba romana

Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures a castigat, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), procesul in care o serie de asociatii si partide politice maghiare solicitau anularea standardului Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior ARACIS) ca stagiile clinice ale studentilor sa se desfasoare exclusiv in limba romana, informeaza Agerpres. Sentinta data de judecatorii ICCJ este definitiva.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, cercetat pentru coruptie in dosarul Publitrans, va candida pentru un nou mandat

Tudor Pendiuc si-a anuntat intentia de a candida pentru un nou mandat de primar al Pitestiului la alegerile locale din 5 iunie anul acesta. N-o mai poate face sub umbrela PSD, care nu mai vrea candidati cu probleme in justitie, ci ca independent.

Presedintele CJ Mures, urmarit penal pentru luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de luare de mita, spalare de bani si folosirea influentei, fapte savarsite in calitate de prefect al judetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )